Ελένη Φουρέιρα: Σε ακριβό εστιατόριο της Γλυφάδας για γαρίδες κι όχι μόνο η εγκυμονούσα

Μαυροφορεμένη και κεφάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μπορεί πριν αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της η Ελένη Φουρέιρα να είχε ελαττώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της και να εκνευριζόταν κάθε φορά που έβλεπε έναν καμεραμάν ή ένα φωτογράφο να την αποθανατίζει (δείτε εδώ βίντεο που ξεσπά βλέποντας κάμερα απέναντί της) αλλά μετά την επίσημη ανακοίνωση αδιαφορεί πλήρως για τα βλέμματα τριγύρω της!

Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 27/11, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε σε πολύ γνωστό γκουρμέ εστιατόριο της Γλυφάδας με έναν εξαιρετικό της φίλο και νονό του παιδιού που περιμένει (δείτε εδώ ποιος είναι) κι εννοείται πως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα τόσο από τα πιάτα όσο κι από την παρέα της βραδιάς.

Να σημειωθεί πως η Ελένη έχει βρει το μυστικό, παρά τις παρασπονδίες που κάνει και τώρα στην εγκυμοσύνη της, να διατηρεί το σώμα της σε συγκεκριμένα κιλά (δείτε εδώ τι κάνει).

Οι αναρτήσεις της Ελένης Φουρέιρα

Στο μενού πρωταγωνιστούν premium κοπές κρέατος, τις οποίες έχει επιλέξει ο σεφ από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, από μέρη όπως η Ουρουγουάη, η Αυστραλία, η Αργεντινή, η Ιαπωνία, η Σκωτία και η Γαλλία.

Την εμφάνισή τους κάνουν στο μενού έξι πολύ ιδιαίτερες κοπές, όπως Wagyu Αυστραλίας, Rib-eye Ουρουγουάης, Kobe Ιαπωνίας (σε πολύ προσιτή τιμή) και premium κρέατα Black Angus από τη Βόρεια Ευρώπη.

Φουρέιρα

Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί και στη διατροφική αξία των πιάτων, καθώς τα κρέατα που έχουν επιλεγεί περιέχουν βιταμίνες Β12, 18 ιχνοστοιχεία, Ω3 και πολύ λίγα λιπαρά. Τα παιδιά θα διαλέξουν μεταξύ burger, pasta, premium κοτόπουλου ή του πολύ υγιεινού βουβαλίσιου μπιφτεκιού, σε κανονικές μερίδες. Μία από τις εκπλήξεις στο μενού είναι ότι περιέχει πολλές vegetarian και υγιεινές επιλογές.

Σπάνια βαρέλια και αρωματικά κρασιά από όλη την Ελλάδα, την Αργεντινή, την Αφρική, την Αμερική, την Ιταλία και τη Γαλλία, συνοδεύουν ένα γευστικό ταξίδι σε ένα όμορφο περιβάλλον με προσιτές τιμές, τόσο για μεγάλες παρέες, όσο και για οικογένειες.

Φουρέιρα φαγητό