«Η περίοδος στον ΣΚΑΪ ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου λόγω...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη

«Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η περίοδος στον ΣΚΑΪ ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου λόγω...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα στο AstraTV βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28/11 η Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ μίλησε λοιπόν για την φετινή πορεία της εκπομπής της (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) και τη δύσκολη χρονιά που είχε στον ΣΚΑΪ.

Να υπενθυμίσουμε πως το 2020 η Ελένη Τσολάκη είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ ένα συν ένα χρόνο που σημαίνει πως είχε προοπτική ανανέωσης για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ωστόσο η συνεργασία της με τον σταθμό έληξε. Οι εκπομπές που παρουσίασε στο ΣΚΑΙ ήταν το Καλοκαίρι not και το μεσημέρι με τον Γιώργου Λιάγκα.

«Δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν μου με τον ΣΚΑΪ, ολοκληρώθηκε και έκλεισε αυτός ο κύκλος. Και θεωρώ ότι ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε να ολοκληρωθεί. Δεν κάναμε κάποιο ραντεβού. Ολοκληρώσαμε τη συνεργασία μας, χωρίς να συζητήσουμε αν υπάρχει ενδεχόμενο να κάνουμε κάτι άλλο», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Η ίδια την ίδια στιγμή μάλιστα αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε και το επάγγελμα των ονείρων της που ήθελε να ακολουθήσει όταν ήταν έφηβη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη

«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια. Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό, tae kwo do. Πέρασα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό στο ΑΠΘ αλλά ήμουν δυστυχισμένη. Έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα στα ΤΕΦΑΑ. Εκείνο το καλοκαίρι δούλευα σε γυμναστήριο και έβλεπα τα DVD της Ελένης Πετρουλάκη για να μάθω περισσότερα.

Ήρθε στο γυμναστήριο το TV Θεσσαλονίκη, για να κάνει ένα ρεπορτάζ και μίλησα εγώ. Τότε μου έκανε πρόταση ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο Γιώργος Συρίγος, να κάνουμε μαζί την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή. Έτσι ξεκίνησα.

Η πιο δύσκολη χρονιά λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, που δεν έχει νόημα τώρα να κουβεντιάσουμε, ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη. Ήταν όμως και τα περισσότερα μαθήματα που πήρα σαν άνθρωπος. Πήραμε μια απόφαση φέτος η εκπομπή να είναι ολόκληρη ψυχαγωγική. Είμαι πολύ τυχερή μέσα σε αυτή την παρέα. Αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτή την εκπομπή, με εκφράζει απόλυτα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.