«Είπαν ψέματα...» - Το απίστευτο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη συνάντηση της Μενεγάκη με την Κορομηλά

Δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είπαν ψέματα...» - Το απίστευτο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη συνάντηση της Μενεγάκη με την Κορομηλά

Το δικό του σχόλιο θέλησε να κάνει ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) μέσα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι σχετικά με την τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά μετά από 27 ολόκληρα χρόνια (δείτε εδώ τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες).

Σαν να μην έφταναν λοιπόν τα όσα γράφτηκαν στο Twitter για την ιστορική συνάντηση των δύο κυριών (δείτε εδώ τα επικά σχόλια), θέση θέλησε να πάρει και ο Νίκος Μουτσινάς.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό Μας για την κόντρα που υπήρχε στο παρελθόν ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά (δείτε εδώ τα σχόλια της εκπομπής), ο Νίκος Μουτσινάς τόνισε πως τόσο εντός όσο και εκτός τηλεόρασης συμβαίνει να έχουν ειπωθεί πράγματα σε μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας. Ωστόσο δεν ολοκλήρωσε το σχόλιό του για τις δύο κυρίες, αφήνοντας μία σπόντα να αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά

«Καλύτερα να είχα τον Μητσοτάκη εδώ να του πω δυο πράγματα. Όλοι στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάποια άποψη για έναν άνθρωπο, να έχουμε πει κάποια πράγματα στο παρελθόν γιατί είμαστε σε συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μας και κάπως τα βλέπαμε αλλιώς, ή μπορεί να μην τα βλέπαμε σωστά ή να το είχαμε χάσει λίγο -συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Συμβαίνει εντός και εκτός τηλεόρασης, κατά περιόδους παθαίνουμε χάσιμο. Έχουν δικαίωμα να…», είπε ο παρουσιαστής αλλά δε συνέχισε την πρότασή του, συμπληρώνοντας απλά:

«Όχι. Όχι. Είπαν Ψέματα. Είπαν ψέματα. Δεν φτιάχνει, δεν μπορώ να βοηθήσω». Το μόνο σίγουρο είναι πως τα σχόλιά του αυτά δε θα περάσουν απαρατήρητα.