Ολόκληρος άντρας ο γιος της Σίας Κοσιώνη - Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σία Κοσιώνη
Instagram / Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης βιώνουν μία ευτυχισμένη ζωή, καθώς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με το γιο τους, Δήμο, ο οποίος ήρθε στη ζωή τους το 2017, την ίδια χρονιά που παντρεύτηκαν δηλαδή (δείτε εδώ ποια είναι η σχέση της παρουσιάστριας με τα παιδιά του δημάρχου από τον προηγούμενο γάμο του).

Οι δυο τους, όταν οι υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα σταματούν, προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν δίπλα στο παιδί τους, ο οποίος μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο και παρατηρούν πως οι συνήθειες και οι ανάγκες του αλλάζουν ακόμη πιο πολύ.

Αυτές τις ημέρες, επικρατεί ένας χαμός λόγω του μουντιάλ και μικροί και μεγάλοι "πορώνονται" με τους αγώνες. Έτσι και ο μικρός Δήμος, λοιπόν, φαίνεται πως όταν τελειώνει τα μαθήματά του, το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το ποδόσφαιρο και με κάθε ευκαιρία θα το υπενθυμίσει στους γονείς του.

Την Δευτέρα 28/11, για παράδειγμα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία του γιου της, την ώρα που εκείνος έπαιζε μπάλα με ένα νεράντζι που βρέθηκε μπροστά του την ώρα που περπατούσε στους δρόμους της Αθήνας.

Η σπάνια ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της

«Το Μουντιάλ του νεραντζιού!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Σία Κοσιώνη γιος
Instagram / Σία Κοσιώνη

Για να διατηρήσει, μάλιστα, το παιδί μέσα, η ίδια έχει αναφέρει πως κάνει ένα συγκεκριμένο πράγμα: «Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα πάρα πολύ ενημερωμένο παιδί, γιατί ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και εκεί ζει και το παιδί. Παρακολουθεί ειδήσεις, αλλά δεν σας κρύβω πως τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι όταν είναι μπροστά το παιδί».