«Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την προσωπική του ζωή

«Μετά τα 40 τα έπαθα όλα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την προσωπική του ζωή

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Maestro με την είσοδό του στο Netfix (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα). Η σειρά του Mega, αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα, 12 χρόνια μετά το «4» και μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Βηmagazino», ο δημιουργός αναφέρθηκε στην «κρίση ταυτότητας» που πέρασε μετά τα 40 καθώς και στο αν η καριέρα του έφερε πίσω την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος εξήγησε άλλωστε πως ανέκαθεν η καριέρα του ήταν η καθημερινότητά του. Μάλιστα, τόνισε πως είναι ευλογημένος που έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι που αγαπά τόσο πολύ στη ζωή του.

Η εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Eκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα. Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα κ.ο.κ. Αλλά με τον καιρό κατάλαβα πως τα περισσότερα ήταν επίκτητα και εν τέλει όχι τόσο αληθινά. Νομίζω η κρίση ηλικίας για εμάς τους άνδρες είναι πιο πολύ κρίση "ταυτότητας"», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης προσωπική ζωή

Αναφορικά με το αν θυσίασε την προσωπική του ζωή για την καριέρα του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τόνισε: «Θεωρητικά ναι, θα μπορούσε να ισχύει αυτό. Όμως στη δική μου περίπτωση αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά, με τη συνηθισμένη ορολογία της λέξης. Είναι τρόπος ζωής, είναι προσωπική ανάγκη, είναι λόγος ύπαρξης. Άρα ποια ζωή άφησα πιο πίσω; Αν το καλοσκεφτείς, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που κάνω για δουλειά κάτι που αγαπάω τόσο και εξελίσσομαι μέσα από αυτό. Έτσι κάθε φορά που μπορεί να σκεφτώ την ατάκα “Κοίτα τι θυσίασες”, λίγο μετά σκέφτομαι την ατάκα “Μα δεν το ήθελες τόσο τελικά και κάνεις αυτό που γουστάρεις τόσο πολύ”».