Χριστίνα Κοντοβά: Οι μπάλες έγραφαν το όνομα της κόρης της - Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε

Τα δεύτερα Χριστούγεννα που περνάνε μαζί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: Οι μπάλες έγραφαν το όνομα της κόρης της - Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε

Τα δεύτερα Χριστούγεννα με τη μικρή Ada γιορτάζει η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία μάλιστα αποφάσισε να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της. Η σχεδιάστρια μόδας, έχει δει μέσα σε λίγο καιρό τη ζωή της να αλλάζει, από τη στιγμή που η κόρη της ήρθε μαζί της στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Κοντοβά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της υιοθεσίας, πέρασε αρκετό καιρό στην Ουγκάντα, προκειμένου να προσαρμοστεί η κόρη της στην αλλαγή, ενώ λίγο καιρό αργότερα, οι δυο τους γύρισαν μαζί στην Ελλάδα.

Η μικρή Ada έφερε χαμόγελα ευτυχίας τόσο στη μαμά της όσο και στον αγαπημένη της Τζώνυ Καλημέρη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις βόλτες τους).

Πλέον, μαμά και κόρη είναι μαζί 2 χρόνια, και η Χριστίνα Κοντοβά πριν από λίγο καιρό δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «2 χρόνια μαζί. Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι» έγραψε στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η σχεδιάστρια μόδας.

Το δέντρο που στόλισε η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της

Η ευτυχισμένη οικογένεια είναι έτοιμη να περάσει τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα, και στις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Κοντοβά φάνηκε πως στις μπάλες του δέντρου αναγράφεται τόσο το όνομα της Χριστίνας Κοντοβά όσο και της μικρής Ada.

Χριστίνα Κοντοβά κόρη