«Φτάνει...» - Αρνήθηκε να δώσει έκταση η Παπαθωμά όταν τη ρώτησαν για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Φτάνει...» - Αρνήθηκε να δώσει έκταση η Παπαθωμά όταν τη ρώτησαν για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Σε δηλώσεις από βραδινή της έξοδο είδαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά στο Ηappy Day του Alpha την Τρίτη 29/11 με την ηθοποιό να μιλάει αρχικά για τον χώρο του θεάτρου, που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ρώτησε τη γνώμη της σχετικά με τις δηλώσεις, που είχε κάνει η συνάδελφος της Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ, με τη την τελευταία να θίγει το ζήτημα του ηλικιακού ρατσισμού στον χώρο τους.

«Χαίρομαι που υπάρχουν σειρές, υπάρχει μυθοπλασία και δουλεύουν συνάδελφοι, τεχνικοί, συνεργεία. Είναι καλό αυτό που υπάρχει μυθοπλασία στην οποία κι εγώ κάποια στιγμή φαντάζομαι θα παίξω. Το θέμα των σκηνοθετών είναι ότι μου λένε ότι θέλουν ή πιο μικρές ή πιο μεγάλες ηλικίες. Κι εμείς τι θα κάνουμε δηλαδή; Η δική μου γενιά; Θα περιμένουμε να παίξουμε με ένα δόντι;», είπε χαριτολογώντας η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Το ζήτημα αυτό λοιπόν κλήθηκε να συζητήσει και η Παπαθωμά, η οποία με το που άκουσε το όνομα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου ζήτησε να μην συνεχίσει. Κάποιοι θα έλεγαν, πως υπάρχει κάτι, που δε γνωρίζουμε ανάμεσα τους, όμως στη συνέχεια φάνηκε πως απλά η ηθοποιός δεν επιθυμεί να σχολιάζει δηλώσεις άλλων και έτσι έφυγε οριστικά από την κάμερα (δείτε εδώ την ενόχληση της όταν τη ρώτησαν για τις αναρτήσεις του Γρηγόρη Πετράκου).

Η αντίδραση της Θεοφανίας Παπαθωμά όταν ερωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

«Η εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι ένα διαχρονικό θέμα, επίκαιρο πάντα. Δεν έχω επιτρέψει ποτέ σε κανέναν να με εκμεταλλευτεί. Βάζω πάντα τα όριά μου, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν σχολιάζω τι λέει ο ένας κι ο άλλος. Φτάνει, ευχαριστώ», είπε στο τέλος των δηλώσεων της η Θεοφανία Παπαθωμά σχετικά με το όνομα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου.