«Με πληγώνει αφόρητα...» - Αφοπλιστική η Παλαιολόγου για το παιδί που έχασε

Δε μιλάει συχνά γι αυτό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με πληγώνει αφόρητα...» - Αφοπλιστική η Παλαιολόγου για το παιδί που έχασε

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 29/11 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open και μεταξύ των όσων ανέφερε για την καριέρα της, μίλησε και για ένα αρκετά προσωπικό και πονετικό θέμα.

Η ηθοποιός, είχε αρκετές σχέσεις στη ζωή της, με άντρες από τον καλλιτεχνικό χώρο να την έχουν γοητεύσει τόσο πολύ, που απασχολούσε συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα τα πράγματα σε ότι αφορά τα ερωτικά της έχουν έρθει σε μια ισορροπία, αφού είναι ερωτευμένη με τον Κυριάκο, με τον οποίο μάλιστα πρόσφατα έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Με τον Κυριάκο είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Συγκατοικούμε σχεδόν από την αρχή της σχέσης. Είμαστε εξαιρετικά μαζί. Μπορώ πολύ εύκολα να είμαι και μόνη μου, δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό. Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου που έχω μείνει μόνη μου. Τα πάω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν προκύψει μια ωραία σχέση, σαφώς και θα θέλω να είμαι σε μια ωραία σχέση. Δεν έχω απομυθοποιήσει τον γάμο ίσως γιατί ο γάμος τον γονιών μου ήταν τόσο επιτυχημένος και δεν θέλω να το χαλάσω στο μυαλό μου. Εγώ έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά δεν τον έχω απομυθοποιήσει», είχε αναφέρει η Παλαιολόγου.

Αυτό ωστόσο, που ανέφερε η Παλαιολόγου και απασχόλησε είχε να κάνει με μια εγκυμοσύνη το παρελθόντος κοντά την ηλικία των 40, η οποία εν τέλει δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα να χάνει το παιδί. Δεν ξέρουμε, αν είχε προκύψει με τον πιο ερωτικό τραγουδιστή της Ελλάδας, που διατηρούσε σχέση ή με κάποιον άλλο σύντροφο, αυτό που έχει σημασία ωστόσο, είναι πως τη βλέπουμε να συγκινείται όταν σπάνια μιλάει επί του θέματος.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για το παιδί που έχασε

«Πάντα είχα την αίσθηση ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με ένα άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική και, όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα. Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια αλλά ένας καλός ή ένας κακός γάμος φαίνεται στο τέλος. Αν έχεις κρατήσει μία καλή σχέση με τον σύντροφό σου, ήταν ένας καλός γάμος.

Συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες, να χάσουν ένα παιδί. Είναι ένα θέμα που με πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα. Σκέφτηκα να υιοθετήσω, αλλά δεν ήξερα τι μου ξημερώνει, δεν ήξερα να μπορούσα να ανταποκριθώ», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.