«Χρειάστηκε βοήθεια, να της πιάσουμε το χέρι» - Η σπάνια αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την τελευταία συνέντευξή της στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Την έβλεπες ότι υπέφερε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χρειάστηκε βοήθεια, να της πιάσουμε το χέρι» - Η σπάνια αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την τελευταία συνέντευξή της στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς η καριέρα της ήταν σπουδαία και "φεύγοντας" άφησε πίσω της μία κληρονομιά στον χώρο της υποκριτικής που θα συζητιέται για πολλά χρόνια ακόμα.

Πολύ συχνά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για την ζωή της, όπως για παράδειγμα το ειδύλλιο με γνωστό δημοσιογράφο ή στοιχεία που σχετίζονται με την υγεία της πριν τον θάνατό της και μάλιστα για το τελευταίο ζήτημα μίλησε και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, την Τρίτη 29/11.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε καταπέσει και φαινόταν πως χρειαζόταν βοήθεια. Τότε ήταν και η τελευταία τους κοινή τηλεοπτική συνύπαρξη.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν φύγει από τη ζωή

«Ήταν κι άλλοι που μπορεί να «έφυγαν» νωρίτερα αλλά που ήταν εκεί μέχρι τέλους. Εγώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα την ξεχάσω, όταν είχε έρθει στην εκπομπή. Ήταν άρρωστη, το ήξερε, είχαμε ανέβει Θεσσαλονίκη. Εμείς δεν τα ξέραμε αλλά τη βλέπαμε ότι δεν ήταν όπως ήταν έξι μήνες πριν σε συνέντευξη στην εκπομπή», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε: «Χρειάστηκε βοήθεια, να της πιάσουμε το χέρι. Καταλάβαινες ότι δεν στηριζόταν καλά στα πόδια της. Έκανε όλα αυτά που έπρεπε να κάνει σαν μια μεγάλη καλλιτέχνης, να κάνει τον γύρο, να χαιρετήσει τον κόσμο εκεί μπροστά που ζητοκραύγαζαν. Αλλά η ίδια την έβλεπες ότι υπέφερε. Έμεινε όμως στο θέατρο, έκλεισε την παράστασή της και δυστυχώς «έφυγε» νέα μετά από 1-2 μήνες».

«Είναι μάλλον στην ιδιοσυγκρασία του καθενός», σχολίασε έπειτα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ελένη Μενεγάκη