Την γύρισε σπίτι και εκείνη του "έσκασε" φιλί στο μάγουλο - Το άγνωστο περιστατικό πασίγνωστης ηθοποιού με ταξιτζή

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Την γύρισε σπίτι και εκείνη του

Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το μέλλον των παρουσιαστών στο κανάλι), βρέθηκε μία πολύ γνωστή ηθοποιός, η οποία μίλησε "ανοιχτά" με το τηλεοπτικό δίδυμο για όλα.

Μάλιστα, ένα από τα θέματα για τα οποία μίλησε ήταν ένα άγνωστο σκηνικό της με έναν ταξιτζή, ο οποίος αφού την γύρισε στο σπίτι της, εκείνη τον φίλησε στο μάγουλο χωρίς καλά καλά να καταλάβει τι έκανε.

Ποια ηθοποιός φίλησε τον ταξιτζή

«Ήταν αργά το βράδυ. Ήμουν μετά από δουλειά, μετά από πρόβα δε θυμάμαι. Μπαίνω στο ταξί, τότε έμενα με τη μητέρα μου στο Μαρούσι. Τότε καθόμασταν και μπροστά στο ταξί, συνοδηγοί. Έκανε κρύο, χειμώνας, μέσα στο ταξί ήταν χουχουλιάρικα, ζεστά. Ευτυχώς δεν μου μίλαγε καθόλου ο ταξιτζής. Μπήκα στο κέντρο και μέχρι το Μαρούσι ήμασταν σιωπηλοί», ξεκίνησε να περιγράφει η Βίκυ Βολιώτη.

«Του λέω: εδώ στα φανάρια θα κάνουμε αριστερά, στο δεύτερο στενό δεξιά και τα λοιπά. Εδώ όπου μπορείτε με αφήνετε. Τι σας οφείλω; Ευχαριστώ, καληνύχτα. Και τον φιλάω», συμπλήρωσε έπειτα και οι παρουσιαστές ξέσπασαν σε γέλια.

«Και μένει φυσικά κάγκελο, γιατί δεν είχαμε ανταλλάξει και καμιά κουβέντα. Ήταν πραγματικά του τρελού. Με κοιτάει, τον κοιτάω και έφυγα. Τέτοια ντροπή», κατέληξε.