«Θα το πω πρώτη φορά» - Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τον Θανάση Λάλα

Πως γνωρίστηκαν;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα το πω πρώτη φορά» - Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τον Θανάση Λάλα

Το πρωί της Τρίτης 29/11 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε η συνέντευξη του Θανάση Λάλα, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση, για την απουσία του από αυτή, αλλά και για την πρώην σύζυγό του Άννα Δρούζα.

Αφού προβλήθηκε το βίντεό του, λοιπόν, ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ανακοίνωσε και τον χωρισμό ενός πασίγνωστου ζευγαριού στον "αέρα", προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον δημοσιογράφο.

Η προσωπική εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τον Θανάση Λάλα

«Όταν έφυγαν οι δάσκαλοί μας, αποφάσισα να φύγω από την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία γενικά. Εγώ θέλω να ζω παρέα με τους δασκάλους μου. Είμαι ένα παιδί που μεγάλωσα με μία παρέα ανθρώπων που μπήκαμε στη μεγάλη ιστορία των περιοδικών και των εφημερίδων. Εκεί μέσα υπήρχαν άνθρωποι απίστευτοι, που αποτελούσαν για μας μέτρο», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν ένας άνθρωπος που δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, κυνηγούσα πράγματα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω μία παρακμή του είδους. Δεν παρακμάζουν τα είδη, παρακμάζουν οι άνθρωποι».

Για το αν θα άντεχε να διαχειριστεί σήμερα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, απάντησε: «Δεν είναι θέμα αντοχής, είναι θέμα τοποθέτησης. Όταν βλέπουμε τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να μη σκεφτόμαστε τα φαινόμενα που μας στεναχωρούν αλλά τη συμμετοχή μας στα φαινόμενα. Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά τα πράγματα;».

«Το τηλεοπτικό κοινό είναι ένα έξυπνο κοινό. Ξέρει και εισπράττει αυτό που νομίζουμε εμείς ότι του δίνουμε αλλά ξέρει και τι δεν εισπράττει. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι ίσοι αντιμετωπίζουν το κοινό ως έναν βλάκα που μπορεί να φάει το οτιδήποτε είναι κατ’ εξοχήν βλάκες», ανέφερε έπειτα.

Και κατέληξε για την πρώην γυναίκα του: «Η Άννα έχει τα δικά της ενδιαφέροντα. Έχει αφοσιωθεί στην ψυχολογία, στα ψυχικά προβλήματα. Έχουμε κοινούς στόχους, έχουμε ένα παιδί που το αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, είπε: «Θα το πω πρώτη φορά. Ο Θανάσης Λάλας κάποια στιγμή εκλήθη να κάνει ένα late-night show και του ζήτησαν από το Star ή τον Alpha, δε θυμάμαι τώρα έχω μεγαλώσει κι εγώ, να κάνει ένα δοκιμαστικό. Και με πήρε τηλέφωνο και μου λέει «επειδή είσαι ο καλύτερος καλεσμένος, έλα σαν φίλος να το κάνεις». Και πήγα και έκανα τον καλεσμένο στον Θανάση Λάλα, για να κάνει τον πιλότο» ανέφερε, και πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι αν είχε παιχτεί, ήταν πάντως εξαιρετική η εκπομπή».

«Επίσης, θέλω να σας πω ότι έκανα και τον καλεσμένο στον πιλότο, όταν ο φίλος μου ο Κωστόπουλος έκανε το late-night. Εγώ έκανα τον καλεσμένο στον πιλότο του Κωστόπουλου», επισήμανε στη συνέχεια.

«Δεν παίχτηκαν οι πιλότοι, ήταν μόνο για να πάρουν έγκριση οι εκπομπές. Και η μία πήρε. Είχα 50% επιτυχία», έκλεισε χαριτολογώντας.