«Ελενίτσα μου, Με ακούς; πονάει η μαμά» - Σπαράζουν καρδιές με την ανάρτηση της μητέρας της Τοπαλούδη 4 χρόνια μετά την δολοφονία της

Ανατριχιαστικά τα λόγια της...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Δευτέρα 28/11 έκλεισαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που η Ελένη Τοπαλούδη έφυγε από τη ζωή, ύστερα από τα βασανιστήρια τα οποία έζησε εξαιτίας δύο νεαρών αγοριών. Μπορεί η δίκη να δικαίωσε την οικογένειά της (δείτε εδώ πόσα χρόνια θα μείνουν στη φυλακή οι βιαστές της), ωστόσο ο πόνος που αισθάνονται τα αγαπημένα της πρόσωπα καθημερινά δεν μπορεί να ηρεμήσει.

Η μητέρα της, μάλιστα, Κούλα Αρμουτίδου, προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό για τον θάνατο του παιδιού της και τα λόγια της σπαράζουν καρδιές. Ακόμη κι αν έχει περάσει τόσος καιρός, εκείνη συνεχίζει να πονάει και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα συνέβησαν.

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη 4 χρόνια μετά την δολοφονία της

«28/11/2018.Τεσσερα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο ΑΝΤΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ, ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ!!!ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ. Η ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ. ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ. ΒΡΕΧΕΙ,ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΒΡΟΧΗ. ΝΙΩΘΩ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ. ΒΓΑΖΩ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!! “Ελενίτσα μου, Με ακούς; πονάει η μαμά. Ελένη μου, καλοσυνάτο παιδάκι μου, δεν αντέχω, δεν αντέχω. Πονάω, πονάω, πονάω. Τι δε θα έκανα για να σε έφερνα πίσω. Γιατί Θεέ και μάνα Παναγία τέτοια απάνθρωπη δολοφονία; Γιατί τέτοιο πόνο μου έδωσες; Πώς να τον βαστάξω αυτόν τον πόνο τον ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟ; ΤΙ ΦΡΙΧΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ; ΜΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ», γράφει στην ανάρτησή της.

Ελένη Τοπαλούδη
Facebook / Κούλα Αρμουτίδου