Στιγμές ευτυχίας για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη - Χιλιάδες οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση του παρουσιαστή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευτύχης Μπλέτσας
Instagram / Ευτύχης Μπλέτσας

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι μόλις 42 ετών και εδώ και τα 17 από αυτά τα έχει ζήσει στην τηλεόραση κατά κάποιο τρόπο. Όλα ξεκίνησαν το 2005 στο κανάλι ΕΡΤ 3 όπου παρουσίαζε την εκπομπή "Η Κουζίνα της Μαμάς", η οποία συνεχίστηκε μέχρι το 2009. Έκτοτε έχει βρεθεί στα πλατό πολλών εκπομπών, όμως τα τελευταία χρόνια, από το 2015 συγκεκριμένα, έχει "κατασταλάξει" στο Happy Traveller στον σταθμό του ΣΚΑΪ.

Μέσα από αυτή την εκπομπή γνώρισε και την γυναίκα που παντρεύτηκε, Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς ήταν η αρχισυντάκτριά του, και μαζί απέκτησαν δύο κόρες (δείτε εδώ το σώμα της 1 χρόνο μετά τη δεύτερη γέννα).

Η Νεφέλη και η Ίρις είναι τα ονόματά τους: «Η Νεφέλη ήταν Ωκεανίδα. Υπήρξε η νύμφη των σύννεφων και η θεά της Φιλοξενίας. Από την ένωση της Νεφέλης και του Ιξίωνα δημιουργήθηκαν οι Κένταυροι. Διάλεξε για σύζυγο τον βασιλιά Αθάμαντα με τον οποίο έκανε και 3 παιδάκια. Τον Φρίξο, τον Λεύκωνα και την Έλλη.

Ετυμολογικά νέφω σημαίνει χύνω ύδωρ, άρα η Νεφέλη είναι αυτή που προσφέρει ζωογόνο νερό. Ήταν ιδανικό για τη δεύτερη κόρη μας που με τη γέννηση της έφερε στη ζωή μας φρεσκάδα και ομορφιά. Εξ αρχής είχα μια αγάπη προς αυτό το όνομα, αλλά όταν γεννήθηκε σιγουρεύτηκα ότι της ταιριάζει απόλυτα. Το πολυτελές όνομα Νεφέλη θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή μωρό μου και θα σου δίνει απλόχερα τις χάρες του.

Και αφού η Νεφέλη με τα σύννεφα της θα μας χαρίζει το πολύτιμο νερό της, πάντα θα ακολουθεί η Ίρις η θέα του ουράνιου τόξου. Οι δύο αδερφές θα είναι πάντα ενωμένες, αγαπημένες και τίποτα μα τίποτα δεν θα μπορεί να τις χωρίσει».

Μάλιστα, κατάφεραν να συνδυάσουν την εκπομπή, με τα ταξίδια και την δημιουργία οικογένειας, διότι σε κάθε επεισόδιο του ταξιδιωτικού σόου, είναι όλοι μαζί, ώστε και ο ίδιος να μη περνά χρόνο μακριά από τα παιδιά και την σύζυγό του, που σε άλλη περίπτωση θα τον περίμεναν να γυρίσει σπίτι μετά από κάθε ταξίδι, μέχρι να ξαναφύγει.

Η ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα με την Ηλέκτρα Αστέρη και την κόρη τους στην Ινδία

Πρόσφατα βρέθηκαν στην Ινδία και ο παρουσιαστής φωτογράφισε τον εαυτό του στο πλευρό της καλής του και της μίας τους κόρης μπροστά από το γνωστό μαυσωλείο Taj Mahal. Τα χαμόγελά τους μαρτυρούν πόσο ευτυχισμένοι είναι! Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση πήραν "φωτιά" και όλοι μιλούν για την υπέροχη σχέση που έχουν.

Ευτύχης Μπλέτσας Ηλέκτρα Αστέρη κόρη
Instagram / Ευτύχης Μπλέτσας