«Στα 12 μου έχασα το σπίτι μου...» - Συγκλονίζει ο Αντώνης Λουδάρος για την απώλεια της μητέρας του

Η συγκινητική εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στα 12 μου έχασα το σπίτι μου...» - Συγκλονίζει ο Αντώνης Λουδάρος για την απώλεια της μητέρας του

Με αφορμή την εμφάνιση του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή Πρωινό Μας (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε στην Φαίη Σκορδά) προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το Κυριακάτικο After Dark, με καλεσμένο τον αγαπημένο Αντώνη Λουδάρο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συγκλονιστική εμπειρία που βίωσε με την απώλεια της μητέρας του στα 12 του χρόνια, τότε που ο πατέρας του, του εξήγησε πως δεν μπορεί να τον μεγαλώσει και έτσι τον έστειλε να μείνει με την αδερφή του.

Όπως εξήγησε μάλιστα ο Αντώνης Λουδάρος, η αδερφή του τον υποδέχθηκε και τον φρόντισε σαν να ήταν παιδί της, ενώ έμεινε στο σπίτι της μέχρι τα 23 του.

H συγκλονιστική εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου

«Στα 12 μου, κάτι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας μου και «φεύγει». Εκεί αρχίζει η δική μου περιπέτεια… ξαφνικά χάνω το σπίτι μου. Όλα τα παιδιά έχουν φτιάξει λίγο ή πολύ τη ζωή τους και μένω εγώ με έναν μπαμπά που μου λέει: "Αντώνη δεν ξέρω πώς να σε μεγαλώσω, γιατί μέχρι τώρα το έκανε η μάνα σου. Δεν είμαι σε θέση να μείνουμε μαζί". Εγώ τότε το έζησα σαν απόρριψη αυτό.

Ενώ πήγα στο σπίτι της αδελφής μου που με καλοδέχτηκε, έμεινα ένα χρόνο και καταλάβαιναν ότι δεν ήμουν καλά, είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου και έρχεται η αδελφή της μητέρας μου και μου λέει: «Αντώνη έλα αν θες να μείνεις σε εμάς, θα έχεις δικό σου δωμάτιο και θα σε αγαπάω σαν να είμαι η μάνα σου». Έμεινα εκεί μέχρι τα 23, πολλή αγάπη, πραγματικά μου φέρθηκαν σαν να είμαι παιδί τους. Την έλεγα μαμά», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος.