Δεν δίστασε να το πει μπροστά στις κάμερες - Η σπόντα της Μάρας Μεϊμαρίδη για το φετινό J2US

Ουπς...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν δίστασε να το πει μπροστά στις κάμερες - Η σπόντα της Μάρας Μεϊμαρίδη για το φετινό J2US

Την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Ραχέλ, είμαι η 3η σύζυγος του Απόστολου Παύλου» πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης 29/11 η Μάρα Μεϊμαρίδη, όπου φυσικά έδωσαν το παρών και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκεί λοιπόν την συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για τον σύζυγό της, για την Κατερίνα Καινούργιου και τον λόγο που δεν βρίσκεται φέτος στην εκπομπή της στον ALPHA, αλλά και στο J2US που συμμετείχε πέρσι, από το οποίο δεν έχει και την καλύτερη εμπειρία, μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που πέταξε η ίδια τα καρφιά της για την κριτική επιτροπή του show.

Μάλιστα, το μηδενικό που είχε βάλει η Μαρία Μπακοδήμου σε μια εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη, ήταν αυτό που είχε προκαλέσει την οργή της, μιας και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της:

«Ο κόσμος νομίζει ότι μετεμψυχώνεται ή μετενσαρκώνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι σπάνιο να ξαναγίνεις άνθρωπος. Κάποια ενσάρκωσή μου ήταν χόρτο και υπήρχε η φόβος να απλώνω ρίζει. Στην κριτική επιτροπή και η Μαρία Κάλλας να έρθει θα της πουν” μαντάμ, κι εσείς πολύ τσιρίζετε», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Οι δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη

Η Μάρα Μεϊμαρίδη λοιπόν απάντησε πως ο λόγος που φέτος δεν βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου είναι γιατί ακόμη την ταλαιπωρεί ο τραυματισμός στο πόδι της, μιας και είχε πέρσι ένα ατύχημα στο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη (δείτε εδώ το βίντεο).

«Δεν αφήνω τον σύζυγό μου να διαβάζει τα βιβλία μου γιατί είναι γρουσούζης. Ευχαριστώ το Κατερινάκι που ήρθε σήμερα, το λατρεύω. Πώς να πάω στην εκπομπή; Έχω σπάσει το ποδάρι μου, δεν μπορώ να οδηγήσω. Νόμιζα ότι σε έναν μήνα θα είμαι εντάξει και έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμη πονάω! Πότε είναι τα Χριστούγεννα;» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Αναφορικά με το J2US και αν το παρακολουθεί φέτος, αρκέστηκε να ρωτήσει: «Παίζει φέτος;»