«Χρόνια πολλά στον βασιλιά της ελληνικής τηλεόρασης» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για την γιορτή του Ανδρέα Μικρούτσικου

Το δώρο που του έστειλε στο σπίτι του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χρόνια πολλά στον βασιλιά της ελληνικής τηλεόρασης» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για την γιορτή του Ανδρέα Μικρούτσικου

Χαρές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, την Τετάρτη 30/11, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος την Τρίτη 29/11 απουσίαζε (δείτε εδώ τι συνέβη), έχει την γιορτή του. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες κυριολεκτικά, αφού σηκώθηκε από την θέση της και έτρεξε για να τον φιλήσει, ενώ και οι υπόλοιποι στο πλατό χάρηκαν πολύ που μπορούν να γιορτάσουν μαζί του.

Μάλιστα, του ευχήθηκε δημόσια, επαινώντας τον, ενώ εκείνος της απάντησε με χιούμορ, όπως συνηθίζει να κάνει πάντα άλλωστε. Οι δυο τους έχουν μία πολύ στενή σχέση, διότι, μπορεί από τη μία να μαλώνουν στον αέρα για διάφορα θέματα (δείτε εδώ το αμήχανο περιστατικό ανάμεσά τους), αλλά γνωρίζουν πόσο σημαντικοί είναι ο ένας για τον άλλο και αλληλοεκτιμούνται.

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, η συνάδελφός του του έστειλε και ένα πολύ προσωπικό δώρο στο σπίτι του, φανερώνοντας πως ο δεσμός τους είναι πολύ δυνατός.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για την γιορτή του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Χρόνια πολλά στον βασιλιά της ελληνικής τηλεόρασης. Χρόνια πολλά στον πιο σπουδαίο άνθρωπο της τηλεόρασης που έχω γνωρίσει και πόσο μεγάλη μου τιμή είναι που είσαι δίπλα μου», είπε αρχικά η "οικοδέσποινα" του ALPHA.

Και ο δημοσιογράφος, απάντησε: «Ευτυχώς που έχουμε γιορτές και μου τα λες».