«Όταν η μανούλα μου ήταν ανήμπορη στον γάμο μου...» - Ο άντρας που στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη

Δεν είναι ο σύζυγός της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν η μανούλα μου ήταν ανήμπορη στον γάμο μου...» - Ο άντρας που στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ένα πρόσωπο της τηλεόρασης το οποίο, μέσα από τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει, φαίνεται πως δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και ποιοι ήταν οι άνθρωποι που τη στήριξαν στα πρώτα της βήματα. Καθημερινά, λοιπόν, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει γι' αυτά τα πρόσωπα και να τους τιμήσει με τον τρόπο της.

Στην χθεσινή (Τρίτη 29/11) εκπομπή η ίδια συγκινήθηκε κατά την αναφορά της για τον παλιό της συνεργάτη, ωστόσο σήμερα το κλίμα ήταν αρκετά ευχάριστο και γιορτινό, αφού γιορτάζει το όνομα Αντρέας και αυτό της έδωσε την αφορμή να εξομολογηθεί την σχέση της με έναν άντρα που εκείνη βλέπει πια σαν πατέρα.

Ο άντρας που στήριξε την Ζήνα Κουτσελίνη όταν ήρθε στην Αθήνα για πρώτη φορά

Πρόκειται για έναν γείτονά της, τον σπιτονοικύρη της συγκεκριμένα, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή της και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Χρόνια πολλά στον παλιό μου σπιτονοικοκύρη, τον κύριο Ανδρέα, που με τη Ζωή του εκεί, το πρώτο διάστημα στην Αθήνα με βοήθησαν πάρα πολύ για να σταθώ στα πόδια μου. Ανδρέα είσαι ο πατέρας μου. Άλλωστε, όταν η μανούλα μου ήταν ανήμπορη στον γάμο μου, ο Ανδρέας ήταν και με καμάρωνε εκεί σαν τον δικό μου πατέρα», είπε χαρακτηριστικά.