«Με είχε κλωτσήσει επανειλημμένα! Μου έκαναν την ζωή μαύρη» - "Παγωμένοι" όλοι στο Πάμε Δανάη με την εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη

«Οι πολλοί μάγκες δεν είναι μάγκες, είναι άνανδροι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με είχε κλωτσήσει επανειλημμένα! Μου έκαναν την ζωή μαύρη» -

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 30/11 ο Άρης Καβατζίκης, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA που συγκίνησε και άγγιξε αρκετά τους συνεργάτες του, όπως και η εξομολόγηση για μια απώλεια που του κόστισε.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν οι δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη, περί σχολικού εκφοβισμού.

«Βίωσα bullying επειδή ερχόμουν από την Αθήνα. Πέρασα άθλια και το κουβαλούσα για πάρα πολλά χρόνια. Με τραμπούκιζαν φοβερά, μου έκαναν τη ζωή μαύρη. Μου πετούσαν τα πράγματα από τον πρώτο όροφο και επειδή ντρεπόμουν δεν το έλεγα στους γονείς μου. Μέχρι που έφτασε η φάση στο μη περαιτέρω και δεν ήθελα να πάω σχολείο.

Έχω φάει χαστούκι χωρίς να φταίω και παραλίγο να φάω και αποβολή από τον γυμνασιάρχη επειδή έφαγα χαστούκι. Ήρθε μία τύπισσα και με χαστούκισε χωρίς λόγο. Εγώ δεν είχα επαφές με αυτήν. Και πάω στον γυμνασιάρχη, την καλεί κι αυτήν και τον θυμάμαι να λέει μία μέρα εσύ και μία μέρα εσύ. Και λέω: εγώ για ποιον λόγο; Ήταν η πρώτη φορά που πήρα τη μητέρα μου.

Είχα πάει στην Αγγλία για να μείνω μόνιμα και δεν πέρναγα καλά. Δεν μου άρεσε καθόλου το Λονδίνο, καταπιεζόμουν φρικτά. Είχα μία διαγνωσμένη κατάθλιψη και 9 χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Δανάης Λουκάκη.

Η αποκάλυψη του Άρη Καβατζίκη για το bullying

Ορμωμένος λοιπόν από τις αποκαλύψεις αυτές, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να εξομολογηθεί για τα δικά του σχολικά χρόνια, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό βίας στο οποίο υπήρξε θύμα.

«Θυμήθηκα μία ιστορία που μου συνέβη στην Α’ Λυκείου στο 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είχα έρθει τότε από τη Ρόδο, είχε πάρει μετάθεση ο μπαμπάς μου. Εκεί υπήρχαν διάφοροι μάγκες, τότε τους λέγαμε ροκαμπηλάδες, με τα τσουλούφια και τα δερμάτινα μπουφάν.

Ήταν ένας κύριος, ο οποίος στα διαλείμματα στα καλά καθούμενα, επειδή είχα έρθει από άλλο σχολείο και δεν ήμουν αυτό που λέμε ο μάγκας του σχολείου, με είχε κλωτσήσει επανειλημμένα. Μιλάω για κλωτσιά κανονική, βία. Και σε εκδρομή του σχολείου ακόμα.

Είχαμε πάει τότε στον λυκειάρχη, ο οποίος το μόνο που του είπε ήταν: θα ‘θελα να σε παρακαλέσω να μην τον ξαναενοχλήσεις. Αυτό έκανε μόνο. Κι ο κύριος εκείνος είπε μπροστά στον λυκειάρχη: εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω. Καμία αποβολή, καμία επίπληξη. Προσοχή στους μάγκες. Οι πολλοί μάγκες δεν είναι μάγκες, είναι άνανδροι», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.