O γιος της Ελένης Μενεγάκη έγινε 20 ετών - Οι αναρτήσεις της Γαίας Μερκούρη για τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Με αυτό τον τρόπο του ευχήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή φωτογραφιών Instagram
Πηγή φωτογραφιών Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001 τον Γιάννη Λάτσιο με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα χρόνο λοιπόν μετά τον γάμο του ζευγαριού ήρθε το πρώτο παιδί. Ο Άγγελος Λάτσιος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2002 τότε που η Ελένη έκανε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1.

Από την πρώτη στιγμή η παρουσιάστρια μιλούσε για τον γιο της δημόσια με τρυφερά λόγια και φορούσε συνέχεια μία αλυσίδα με το όνομα "Άγγελος". Είναι ο μοναχογιός της και του έχει τεράστια αδυναμία.

«Όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι "Λάτσιος" και τους απαντούσα "είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη"; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις. Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι "βλέπω τα χείλη της Ελένης", "βλέπω το σουλούπι του Γιάννη". Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν», είχε πει σε μια από τις εκπομπές της η παρουσιάστρια.

Τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Σήμερα 30/11 λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος έφτασε τα 20 χρόνια, μοιάζοντας περισσότερο με τον μπαμπά του. Μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε σχέση με την Γαία Μερκούρη, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος. Μάλιστα, η σύντροφός του με την οποία κάνουν συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media, χθες 29/11του έκανε έκπληξη μια υπέροχη τούρτα για να σβήσει τα κεράκια κάνοντας ευχή για το μέλλον.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα για να του ευχηθεί. Όπως από την περίοδο που ο Άγγελος είχε μακριά μαλλιά.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος γενέθλια