Δίμετρο με χρυσές & λευκές μπάλες - Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του ο Παντελής Τουτουντζής

Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη και το γιο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι από τους πιο επιτυχημένους make up artists στην Ελλάδα, έχοντας συνεργαστεί με τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνης της showbiz, όπως είναι η Ελένη Φουρέιρα που τους ενώνει επίσης και η κουμπαρά καθώς είναι νονά των παιδιών του.

Πολλές φορές λοιπόν, έχει μιλήσει δημόσια για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αναφερόμενος στον σύντροφό του με τον οποίο είναι μαζί 16 ολόκληρα χρόνια και μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά.

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου»

«Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω», είχε πει τρυφερά σε συνέντευξη του για την οικογένεια του (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός του).

Οικογενειακώς λοιπόν, στόλισαν και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους, το οποίο είναι από τα πιο εντυπωσιακά. Είναι πολύ ψηλό και στολισμένο με χρυσές και λευκές μπάλες.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε και μια πολύ τρυφερή κοινή φωτογραφία με το γιο του και την κόρη του να βάζουν τα στολίδια.

«Ευχόμαστε μια τεράστια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά σε όλο τον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα του με τους διαδικτυακούς του φίλους να εύχονται με τα πιο όμορφα λόγια.

Οι φωτογραφίες του Παντελή Τουτουντζή με τα παιδιά του

Παντελής Τουτουντζής παιδιά
Instagram/pantelis_toutountzis

Παντελής Τουτουντζής σπίτι
Instagram/pantelis_toutountzis