«Το διανοείστε;» - Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA με το σημείωμα του πατέρα Αντώνιου

Τι αναγράφεται σε αυτό;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το διανοείστε;» - Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA με το σημείωμα του πατέρα Αντώνιου

Όσο οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την Κιβωτό του Κόσμου, τόσα περισσότερα στοιχεία "αναδύονται" σχετικά με τις καταγγελίες και τα πραγματικά γεγονότα στις δομές του οργανισμού. Από τη μία πλευρά, οι μαρτυρίες πληθαίνουν (δείτε εδώ τις απειλές που δέχθηκε ο 19χρονος μετά την αποκάλυψη της κακοποίησής του) και, από την άλλη, οι πληροφορίες για τα ακίνητα και την περιουσία του πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας σοκάρουν το πανελλήνιο (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό που πήρε από την θυρίδα της η σύζυγός του παπά).

Την Τετάρτη 30/11 η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, παρουσίασε στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, ένα σημείωμα του ιερέα, στο οποίο αναγράφονται μερικές από τις αγγαρείες που έβαζε τα ανήλικα παιδιά να κάνουν όσο καθημερινά.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για την Κιβωτό του Κόσμου

Αυτό οδήγησε σε ένα ξέσπασμα της παρουσιάστριας, καθώς εξήγησε πως δεν μπορεί να αντιληφθεί πως ενώ πρόκειται για ένα "άσυλο" ουσιαστικά, οι αρμόδιοι έβαζαν τα παιδιά να κάνουν δουλειές όσο εκείνοι συνέχιζαν ανενόχλητοι την ζωή τους.

«Από αυτά που βλέπω, δεν με ενοχλεί τα παιδάκια να μαθαίνουν από μικρή ηλικία να μαζεύουν το δωμάτιό τους αλλά το να βλέπω τουαλέτες στα παιδιά και το διαμέρισμα του πάτερ, αυτό με εξοργίζει. Το διανοείστε; », είπε χαρακτηριστικά στον "αέρα", με τους συναδέλφους της να συμφωνούν μαζί της και να ξεσηκώνονται με όσα βλέπουν και ακούνε για την υπόθεση.