Χειρουργείο για τον Σάββα Γκέντσογλου - Φωτογραφίες μέσα από ιδιωτική κλινική

Τι συμβαίνει με την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι νοσηλεύεται ο Σάββας Γκέντσογλου, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που βρίσκεται, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα για να τον στηρίζουν.

Όπως λοιπόν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο για να αφαιρέσει μια κήλη που τον ταλαιπωρούσε πολύ καιρό.

«Επιτέλους ξεμπέρδεψα με την κήλη που μας ταλαιπώρησε τόσο καιρό. Πάμε για επιστροφή στα γήπεδα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σάββας Γκέντσογλου νοσοκομείο

Η ανάρτηση της συντρόφου του Σάββα Γκέντσογλου

Δυστυχώς από το πλευρό του έλειπε η σύντροφός του Κίκα Τσέκου (με την οποία έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους), κάτι που αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη, έκανε γνωστό το γεγονός δημοσιεύοντας κοινή φωτογραφίας τους και γράφοντας «Καλή ανάρρωση αγαπημένο μου πλάσμα. Και ας μην είμαι εκεί».

Σάββας Γκέντσογλου σύντροφος

Στο πλευρό του συνεχώς και η Αγγελική Ηλιάδη

Στις 18/9 ο Σάββας Γκέντσογλου είχε τα γενέθλια του και φυσικά ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν κι αυτές της πρώην συντρόφου του, Αγγελικής Ηλιάδη και του γιου τους, καθώς με την πρώην σύντροφο του έχουν άριστες σχέσεις.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια, που χώρισε πρόσφατα με τον σύντροφό της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο stories στα οποία δείχνει την ίδια και τον γιο της να καλούν με βίντεο κλήση τον Σάββα Γκέντσογλου προκειμένου να του ευχηθούν.

Φυσικά, ο ίδιος δε σταμάτησε να χαμογελάει και τους ευχαρίστησε στο τέλος για την όμορφη αυτή έκπληξη. Μάλιστα, στο ένα βίντεο η Αγγελική Ηλιάδη έγραψε "Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου"!