«Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχε η...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Αποστόλη Τότσικα για την Ρούλα Ρέβη

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχε η...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Αποστόλη Τότσικα για την Ρούλα Ρέβη

Το βράδυ της Τετάρτης (30/11) ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος την εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση).

Ο ηθοποιός σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με την Ρούλα Ρέβη, τις δυσκολίες που κλήθηκαν και οι δύο να αντιμετωπίσουν στην ζωή τους, αλλά και για τα δύο τους παιδιά.

Οι δηλώσεις του Αποστόλη Τότσικα για την Ρούλα Ρέβη

Ο Αποστόλης Τότσικας εξομολογήθηκε πως αν δεν είχε βρεθεί στον δρόμο του, η Ρούλα Ρέβη όλα θα ήταν δυσκολότερα, γιατί τον βοήθησε να σταθεί. Επιπλεον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνουν γονείς των δύο υπέροχων παιδιών τους.

«Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχε η Ρούλα σε αυτή, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, οπότε μάθαινε μέσα από τη ζωή. Εγώ ήμουν σε ένα πιο safe περιβάλλον και ήρθε και μου είπε ότι η ζωή είναι έτσι, την αλήθεια, δεν λουφάρουμε εδώ πέρα», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τσότσικας.

Και συνέχισε: «Ήταν σωτήρας στη ζωή μου. Με τράβηξε τελευταία στιγμή. Ο τρόπου που αντιμετωπίζει τη ζωή και τους ανθρώπους, αυτή η κατανόηση, η ενσυναίσθηση, που είναι πολύ σπάνια. Μου έμαθε να σκέφτομαι πριν πράξω».

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη Ρούλα Ρέβη για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Το να στηρίξω τη γυναίκα μου δεν ήταν τίποτα για εμένα, ήταν κάτι πάρα πολύ φυσικό έτσι και αλλιώς. Από εκεί και πέρα, το τι τραβάει μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά, όχι δεν μπορούμε, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Πρώτον δεν έχουμε ούτε στο μισό τη δύναμη μιας γυναίκας απέναντι σε αυτό το θέμα».

«Μας ένωσε περισσότερο σαν ζευγάρι, είναι λογικό, όταν βλέπεις αυτά τα δύο θαύματα που γεννήθηκαν, βλέπεις την πραγματική δύναμη της γυναίκας. Αγαπώ τα παιδιά μου, αγαπάω την οικογένειά μου, είμαι εκεί. Θα έκανα, τα πάντα, θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου», πρόσθεσε ο Αποστόλης Τότσικας.

«Στη γέννηση των παιδιών δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Η γυναίκα μπορεί να το διανοηθεί γιατί είναι κάτι το οποίο το περνάει και περνάει πολλά στάδια και πριν και μετά. Καλό είναι οι άντρες να καθόμαστε στην άκρη, να μαθαίνουμε και να έχουμε κατανόηση στη γυναίκα και πόσο μάλλον τη γυναίκα που φέρνει στον κόσμο τα παιδιά σου», συμπλήρωσε ο Αποστόλης Τότσικας για την ημέρα που η σύζυγός του έφερε στον κόσμο τα παιδάκια τους.

Κλείνοντας, ο Αποστόλος Τότσικας αποκάλυψε αν η σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη έχει περάσει ποτέ κρίση, λέγοντας: «Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα στη σχέση μας και κρίση και πάντα θα υπάρχει, είναι υγιές. Πάνω στην κρίση φαίνεται αν είναι ο ένας για τον άλλο, γιατί αν στην κρίση πεις έφυγα εκεί δείχνει ότι δεν άξιζε όλο αυτό. Είμαστε πολύ δεμένοι, τσακωνόμαστε κάθε μέρα αλλά δεν έχει να κάνει αυτό».

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον της ΕΡΤ, την Τρίτη 15/11 είχε βρεθεί η Ρούλα Ρέβη, η οποία μίλησε για την ζωή της, αλλά και για τον σύντροφο της, Αποστόλη. Όσον αφορά τον καλό της, εξήγησε πως για την ίδια είναι ο πιο ιδανικός σύντροφος και δεν θα τον άλλαζε με τίποτα.