«Έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του Λάκη Γαβαλά

«Για εμένα δεν υπάρχει φύλο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του Λάκη Γαβαλά

Καλεσμένος θα βρεθεί ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out» (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο) στο Mega, το βράδυ της Πέμπτης (1/12) και δεν θα διστάσει να τα εξομολογηθεί όλα.

Ο σχεδιαστής μόδας γενικά δεν μασά τα λόγια του και αυτό είναι γνωστό. Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη ήταν άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την προσωπική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα, για το τι συμβαίνει σε αυτή το τελευταίο διάστημα.

Επισήμανε πως βρίσκεται σε σχέση και περνάει πάρα πολύ όμορφα, ενώ επειδή ο σύντροφός του κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, θεωρεί πως αυτό βοηθάει την αγάπη τους να δυναμώνει και να μη γίνεται κουραστική. Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, τόνισε πως θέλει να είναι στο My Style Rocks, αλλά ανοίγει και κανάλι στο Youtube.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: « Δεν είμαι μόνος, έχω παρέα, τα περνώ πολύ καλά. Ευτυχώς είναι ένα άτομο που δουλεύει στο εξωτερικό και πηγαινοέρχεται, άρα λοιπόν δεν έχω πρόβλημα κόπωσης της σχέσης, γιατί, όταν βλέπεις κάποιον συνέχεια, μπορεί να σε βαριέται ή να βαριέσαι εσύ. Είμαι πολύ καλά».

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Όπως είδαμε σε αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο MEGA Καλημέρα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φίλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε με σαφήνεια πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του. Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ. Όταν το σεξ είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω, «παιδιά είμαι καραστρέιτ, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο λέω άντε ρε μαλ…». Ούτε αυτό μου αρέσει ούτε ο γκέι άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι είναι έτσι και απελευθερώνεται. Πάλι αυτό δεν μου αρέσει».

«Όπως το plus size, το ανορεξικό, το ένα και το άλλο είναι σαφώς αποδεκτά μέχρι ένα σημείο για μένα. Όταν όμως ουρλιάζουν δεν τα μπορώ» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε τη νύχτα στο Night Out του MEGA.

Λάκης Γαβαλάς