«Έχει ξυρισμένο κεφάλι πλέον και είναι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για παίκτη που θα μπει στο Survivor All Star

Ποιος είναι εντέλει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχει ξυρισμένο κεφάλι πλέον και είναι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για παίκτη που θα μπει στο Survivor All Star

Το πρωί της Πέμπτης (1/12) στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση) κατα την διάρκεια ενός παιχνιδιού που παίζουν στο πλατό καθημερινά, η Δέσποινα Καμπούρη έπρεπε να επικοινωνήσει με τον παλιό της συνεργάτη, Γιώργο Λιανό.

Η δημοσιογράφος του Mega έπρεπε να του αποσπάσει έστω και ένα όνομα, από τους παίκτες που έχουν κλειδώσει για το Survivor All Star. Εννοείται δεν γινόταν ο παρουσιαστής να έχανε την ευκαιρία να κάνει χιούμορ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο απάντησε με... γρίφους! Αποκάλυψε, όμως την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την καταγωγή του παίκτη. Πατρινός με ξυρισμένο πλέον κεφάλι και πολλά άλλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Καλά που με πήρες έτσι στο προσωπικό μου. Ούτε κάμερα από πίσω» είπε κι όλοι ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό. Η Δέσποινα Καμπούρη επέμεινε να της πει έστω έναν παίκτη και στη συνέχεια ακολούθησε μία περιγραφή από τον παρουσιαστή του ριάλιτι: «Έχει ξυρισμένο κεφάλι πλέον… Από χωριό της Πάτρας. Θα του ζητήσουμε και πρωινά ούρα μην έχει πάρει τίποτα κι έχει πρηστεί. Εκτός αν είναι πολύ κοτόπουλο. Το όνομά του παραπέμπει στην τελευταία μας κατοικία».

Ο Άρης Καβατζίκης αναφώνησε "Πέτρος" με όλους να είναι ενθουσιασμένοι που το βρήκε.

Να υπενθιμίσουμε ότιοι προετοιμασίες είναι πυρετώδιες για το Survivor All Star που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και πολύ σύντομα θα φέρει στις τηλεοπτικές μας οθόνες (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα). Ήδη έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις, αλλά και αγωνίσματα για να δουν τον κάθε παίκτη ξεχωριστά στο στίβο μάχης.

H εκπομπή λοιπόν, Super Κατερίνα το μεσημέρι της Δευτέρας 28/11 μετέφερε τα πρόσωπα που θα βρίσκονται πολύ σύντομα στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για πρόσωπα που σίγουρα θα φτάσουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι σίγουρες που έχουν κλείσει και θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι:

Όσον αφορά του άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές "μάχες" στους στίβους.