Βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα του STAR - «Υποκλίνομαι»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα του STAR - «Υποκλίνομαι»

Το πρωί της Πέμπτης 1/2 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη στις 27/11, καθώς ένα αμάξι την παρέσυρε και ο οδηγός την άφησε αιμόφυρτη στο έδαφος (δείτε εδώ πλάνα από την κηδεία τραγικές φιγούρες της οποίας ήταν οι γονείς της).

Πρόκειται για μία τραγική ιστορία, διότι όσο η κοπέλα διατηρούσε τις αισθήσεις της μετά το ατύχημα, ένας άντρας την πλησίασε, προσποιούμενος πως πήγε να την βοηθήσει, ωστόσο εν τέλει την έκλεψε. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο ένοχος αυτού του εγκλήματος, όμως οι Αρχές έχουν ήδη εντοπίσει τον άντρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο που την χτύπησε και η Δικαιοσύνη έκρινε πως έπρεπε να προφυλακιστεί.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η μητέρα της άτυχης κοπέλας μίλησε στην κάμερα του STAR και συγκεκριμένα στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα και τα λόγια της, αλλά κυρίως η δύναμη της ψυχής της, "λύγισαν" την Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια, δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου, αλλά όταν το έκανε η φωνή της "έσπασε" και τα μάτια της βούρκωσαν.

Βουρκωμένη η Ζήνα Κουτσελίνη μετά την κηδεία της 21χρονης από την Θεσσαλονίκη

«Δεν ήξερα ότι είχα τόσες πολλές δυνάμεις, πίστεψέ με. Το μήνυμα είναι ότι "κανένα παιδί να μην πάει έτσι άδικα". Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε αυτή τη χώρα, γιατί το παιδί μου "πήγε" άδικα και δεν πρέπει να πάει κανένα άλλο παιδί έτσι», επισήμανε η μητέρα του θύματος.

«Εγώ δεν θέλω καθόλου να την ταλαιπωρήσω σε κάτι, ξέρω πως νιώθεις αυτή τη στιγμή. Συλλυπητήρια», είπε αρχικά και αφού έκλεισε η σύνδεση, δήλωσε με τρεμάμενη φωνή:

«Υποκλίνομαι. Θα ήθελα να σηκωθώ να κάνω την υπόκλιση γιατί πραγματικά το νιώθω. Δηλαδή, την άφησαν, την εγκατέλειψαν. Και η συνοδηγός. Αν την απειλούσε, αν της έκανε οτιδήποτε, εγώ αν καθόμουν εκεί θα στήλωνα τα πόδια και θα του έλεγα "Που πας ρε; Που την αφήνεις εδώ;" και δεν είναι μόνο αυτό. Της έκλεψαν και τα 1.500 ευρώ. Τι είμαστε; Και βλέπεις από την άλλη πλευρά αυτούς τους γονείς, που βρίσκουν τη δύναμη να υποδεχθούν όλα τα συνεργεία, να μας ευχαριστήσουν που είμαστε εκεί, εμείς πήρα άδεια για να πάμε εκεί χθες και μας είπαν οι άνθρωποι "Ελάτε, είναι χαρά μας να είστε δίπλα μας, να νιώθουμε ότι στο τελευταίο αντίο στο παιδί μας είστε κι εσείς"».