«Σκαρφαλώνουμε, ό,τι και εάν παίζει! Να δούμε τι πτώση θα έχει...» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για τα νούμερα τηλεθέασης

Τα αντιμετωπίζει όλα με χιούμορ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σκαρφαλώνουμε, ό,τι και εάν παίζει! Να δούμε τι πτώση θα έχει...» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για τα νούμερα τηλεθέασης

Με πολύ χιούμορ και ευχάριστη διάθεση ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή του στο ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος για ακόμη μια φορά σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στα νούμερα τηλεθέασης, αφού η φετινή σεζόν δεν έχει αποφέρει τα επιθυμητά νούμερα (δείτε εδώ πόσο έκανε για παράδειγμα χθες 31/11).

Λόγω όμως των συγκεκριμένων νούμερων κυκλοφορούν συνεχώς δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον και την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, αρκετά δημοσιεύματα θέλουν την συνεργασία του με το κανάλι να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει την ανανέωσή της.

Ο ίδιος μάλιστα έχει απαντήσει πως: «Όταν θα συμβεί κάτι, θα το πω. Για να μην συζητάω κάτι σημαίνει ή ότι δεν θέλω να μου το γρουσουζέψει κανείς ή δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Έτσι κι αλλιώς είναι και πολύ νωρίς και λέω χαζά. Επειδή λήγει το συμβόλαιό μου με συζητάνε. Πέρσι δεν με συζητούσε κανείς».

Στην ερώτηση για το αν θα τον δούμε τελικά σε βραδινό show, όπως τον θέλουν τα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Μουτσινά απάντησε: «Διαψεύδω τα δημοσιεύματα για το βραδινό show, γιατί δεν έχει γίνει κάτι».

Τα χιουμοριστικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τα νούμερα τηλεθέασης

Αναφορικά λοιπόν με τα νούμερα, είπε:

«Να πούμε ευχαριστώ σε εσένα, εσένα και εσένα, ξέρετε ποιοι είστε γιατί εχθές σκαρφαλώσαμε. Συνήθως κάθε Τετάρτη σκαρφαλώνουμε, ό,τι και εάν παίζει. Αλλά πολύ χαρούμενοι είμαστε, χαρούμενοι. να δούμε εάν θα συνεχίσει το σκαρφάλωμα, να δούμε τι πτώση θα έχει την Παρασκευή. Όλα είναι προβλέψιμα, ξέρουμε τι γίνεται και για αυτό είμαστε ολότρελοι και χαρούμενοι και οδεύουμε προς τις γιορτές».

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο παρουσιαστής έχει μάθει να αντιμετωπίζει με χιούμορ όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση και τα νούμερα τηλεθέασης.