Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Παιδιά να προσέχετε...» - Τρόμαξε η Ελένη Μενεγάκη με το μήνυμα που έλαβε στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη

«Παιδιά να προσέχετε...» - Τρόμαξε η Ελένη Μενεγάκη με το μήνυμα που έλαβε στον αέρα της εκπομπής
News 01.12.2022 17:08
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ξεκίνησε την εκπομπή της με πολύ κέφι και να έκανε μάλιστα πλάκα με τους συνεργάτες της (δείτε εδώ την επική ατάκα της), ωστόσο ένα μήνυμα που έλαβε ενώ βρισκόταν στον αέρα ήταν αρκετό για να την τρομάξει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έλαβε ένα μήνυμα από μία τράπεζα που ζητούσε επιβεβαίωσε του λογαριασμού της, χωρίς ωστόσο να έχει λογαριασμό στη συγκεκριμένη τράπεζα. Πρόκειται για τις γνωστές απάτες που γίνονται τον τελευταίο καιρό προκειμένου να πάρουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Η Ελένη Μενεγάκη τρόμαξε και έτσι θέλησε να προειδοποιήσει τους τηλεθεατές της για αυτές τις απάτες που λίγο πολύ έχουν σταλεί σε όλα τα κινητά.

Μεγάλη τρομάρα για την Ελένη Μενεγάκη

«Θα σας πω κάτι για να έχετε τον νου σας. Προηγουμένως που ήμασταν στον αέρα χτύπησε ένα μήνυμα. Μπήκα να δω και εγώ και διαβάζω ότι μου λέει. Βασικά θα το διαβάσω, αλλά δεν θα σας πω από ποια τράπεζα. Απλά για να ξέρετε και να είστε προσεκτικοί. Μου ήρθε ένα mail και μου λέει: “Επιβεβαιώστε τον λογαριασμό σας εντός 48 ωρών” και μου βάζει το σήμα μιας ελληνικής τράπεζας, αλλά έλα που εγώ δεν έχω λογαριασμό όμως!

Παιδιά να προσέχετε! Αυτό έχω να σας πω. Μπορεί αυτές τις ημέρες ο καθένας να σκέφτεται τι έχω να πληρώσω, τι έχω να αγοράσω, κάτσε να δω το δώρο που θα πάρω. Μες στη βαβούρα αυτή που ζούμε, κρατήστε καθαρό το μυαλό σας και έχετε τον νου σας σε αυτά που σας έρχονται μηνύματα ή mail. Προσοχή. Αυτό έχω να πω. Κάτσε να το σβήσω, γατί δεν ξέρεις τι γίνεται», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Κλάμα" με την αντίδρασή της: Ήθελε να φύγει με το που την είδε - Η grande εμφάνιση της καλεσμένης της Ελένης Μενεγάκη

Συγκινεί η Ελένη Μενεγάκη για το AIDS - Το μήνυμα προς τους τηλεθεατές της

Share