Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Να κάνουμε έναν τηλεμαραθώνιο...» - Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά «τσάκισαν» την Κιβωτό του Κόσμου με τα λόγια τους

Η αυστηρή κριτική για την δομή

«Να κάνουμε έναν τηλεμαραθώνιο...» - Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά «τσάκισαν» την Κιβωτό του Κόσμου με τα λόγια τους
News 01.12.2022 17:21
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με σαρκαστική διάθεση ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (1/12) η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος την εκπομπή Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν, μιας και αποφάσισαν να θίξουν την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Με αφορμή τα στοιχεία που έχουν βγει στη φόρα για τις τραπεζικές καταθέσεις του Πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας (δείτε εδώ τα χρήματα που βρέθηκαν), οι δύο παρουσιαστές ειρωνεύτηκαν τη δομή και εξήγησαν πως κανονικά θα πρέπει να φτιάξουν κι αυτοί μία ΜΚΟ με όνομα «Η Βάρκα της Τηλεόρασης» μέσω της οποίας θα γεμίσουν τους λογαριασμούς τους, ενώ την ίδια στιγμή θα βγάζουν προς τα έξω μία καλή εικόνα.

Τα αιχμηρά σχόλια του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένη Μελιτά για την Κιβωτό του Κόσμου

«”Η βάρκα της τηλεόρασης”, θα κάνουμε αυτό το ΜΚΟ και θα ζητάμε από τον κόσμο να πληρώσει. Έτσι στο τσάμπα θα είναι; Τόση δουλειά θα κάνουμε», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Θα ανοίξουμε έναν λογαριασμό και θα κάνουν δωρεές στο όνομά μας. Δηλαδή όχι στο όνομά μας, στη ΜΚΟ. Να μας γράφουν και τα σπίτια τους, ωραίο ε; Και στο Κολωνάκι αν έχουν και κανένα εξοχικό», πρόσθεσε η Τζένη Μελιτά.

«Μπορεί να βρούμε ανθρώπους που να είναι γενναιόδωροι, όπως θα είμαστε κι εμείς. Τι άλλο να ζητήσουμε; Να κάνουμε έναν τηλεμαραθώνιο. “Η βάρκα της τηλεόρασης, πάρτε τηλέφωνο και θα σας χρεώσουμε τα πάντα”. Σκοπός είναι να κάνω μια αγιογραφία έξω από το κτίριο και να είμαι εγώ ο αρχηγός κι εσύ η νεοτέρα και να έχουμε τον κόσμο της τηλεόρασης να μας κοιτάει και να μας θαυμάζει».

«Να δώσω και τον δικό μου λογαριασμό. Δικαιούχος», κατέληξε η Τζένη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τον πάτερ Αντώνιο που τον ξέρω λίγο, αλλά έχω την καλύτερη άποψη» - "Απασφάλισε" ο Αντώνης Ρέμος για την Κιβωτό του Κόσμου

Εξελίξεις με την Κιβωτό του Κόσμου - Τι απαγορεύτηκε με εισαγγελική εντολή στον πάτερ Αντώνιο

Share