Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Τα κορίτσια είναι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star

Τα τεστ που κάνουν οι παίκτες λίγο πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο

«Τα κορίτσια είναι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star
News 01.12.2022 18:37
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο καιρό πριν κάνει πρεμιέρα το Survivor All Star (δείτε εδώ την ημερομηνία) o Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και αναφέρθηκε στα τεστ που κάνουν οι διαγωνιζόμενοι που εξετάζονται προκειμένου να λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως επεσήμανε ο αγαπημένος παρουσιαστής, τα κορίτσια βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τα αγόρια και είναι σίγουρο πως θα δούμε πολύ δυνατές μάχες ανάμεσά τους στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, εξήγησε πως πολύ σημαντικό για την παραγωγή είναι από τη μία να συγκεντρώσει παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα αλλά από την άλλη να βρει άτομα που θα παρουσιάσουν μία εξαιρετική αγωνιστική εικόνα.

«Βλέπω κάποιους παίκτες τους οποίους δεν τους είχα στο μυαλό μου ότι θα έρθουν τόσο δυνατοί και κάνουν πολύ καλούς χρόνους. Θα έχουμε καλό αγωνιστικό επίπεδο στο All Star. Αυτά τα τεστ γίνονται για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός

Προσωπικότητες και θέαμα για το Survivor All Star

Το ζητούμενο είναι πέρα από τις προσωπικότητες που έχουν κληθεί, να δώσουν και θέαμα οι παίκτες. Τα κορίτσια είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τα αγόρια. Θα έχουμε πολύ δυνατούς αγώνες.

Έχουν προστεθεί κάποια εμπόδια στα τεστ, και ορισμένοι παίκτες έχουν κληθεί να κάνουν πάλι το ραν τους. Είναι κάποιοι παίκτες που δεν τους περίμενα τόσο καλούς και έχουν κάνει πολύ καλούς χρόνους. Χθες οι μετρήσεις όλων των παικτών που ήρθαν πήγαν πολύ καλά», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχει ξυρισμένο κεφάλι πλέον και είναι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για παίκτη που θα μπει στο Survivor All Star

Επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ή μπλόφα; Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star

Share