«Έχω ανάγκη να...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη για την προσωπική της ζωή

Η απόφαση που πήρε πριν αρχίσει να ασχολείται με τη δημοσιογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω ανάγκη να...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/12) η Ανθή Βούλγαρη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει και φέτος η εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, καθώς και στο πώς της αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της (δείτε εδώ την εμφάνιση που έκανε στην εκπομπή και ξετρέλανε την παρουσιάστρια).

Επιλέγει την αντικειμενικότητα η Ανθή Βούλγαρη

«Αυτό που είχα αποφασίσει όταν ξεκίνησα τη δουλειά είναι να είμαι ουδέτερη και όσο πιο πολύ αντικειμενική και νομίζω ότι το έχω καταφέρει. Βγάζω την αλήθεια αυτού που σκέφτομαι. Δεν παίρνω το μέρος του ενός και του άλλου.

Εάν θεωρήσω ότι γίνεται λάθος από τη μία πλευρά θα το πω, αν γίνεται από την άλλη πλευρά θα το πω.

Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιη και δεν θέλω να ξέρει ο τηλεθεατής τι θα ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές. Δεν τον αφορά κιόλας», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Για την προσωπική της ζωή, είπε: «Δεν θα πάω για ποτό. Θα κάτσω στο σπιτάκι μου, με το σκυλάκι μου, με τις πυτζαμούλες και να χαλαρώσω.

Έχω ανάγκη να κάτσω στο σπίτι μου, να χαρώ το σπίτι μου, το νοικοκυριό μου, να κάνω τα γλυκά μου. Πάω σπίτι, σηκώνομαι μαγειρεύω, έχω και σύσκεψη.

Αλλά κάνω παράλληλα και μια αγροτική ζωή γιατί έχω τρέλα με τα άλογα».