Πολύχρωμο και εκκεντρικό σαν τον ίδιο - Έκλεψε τις εντυπώσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Γιώργου Μαζωνάκη

Μπήκε σε γιορτινό κλίμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πολύχρωμο και εκκεντρικό σαν τον ίδιο - Έκλεψε τις εντυπώσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Γιώργου Μαζωνάκη

Σε γιορτινό κλίμα έχουν αρχίσει να μπαίνουν ένας ένας οι celebrities. Σειρά αυτή τη φορά είχε ο αγαπημένος Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Τους τελευταίους μήνες, το όνομα του αγαπημένου τραγουδιστή βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της διαμάχης που είχε με τον Διονύση Σχοινά.

«Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα. Ελπίζω να το λύσουμε με τον Γιώργο Μαζωνάκη εξωδικαστικά. Δεν έγινε και τίποτα, ένα σχήμα χάλασε. Έχω μεγάλο σεβασμό προς τη μεριά του», είπε σε δηλώσεις του πριν από λίγο καιρό ο Διονύσης Σχοινάς.

«Καμία σχέση, ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Με κάνουν τρελή. Δεν ήταν θέμα αφίσας. Ο Διονύσης έφυγε γιατί ακυρώθηκε δύο φορές η πρεμιέρα και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο», είχε πει από τη μεριά της η Καίτη Γαρμπή, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε επιλέξει να μην πάρει θέση (δείτε εδώ πώς αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για το συμβάν).

Σε γιορτινό κλίμα ο Γιώργος Μαζωνάκης

Αφήνοντας λοιπόν πίσω του όλη αυτή την ιστορία, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να μπει σε γιορτινό κλίμα και έτσι στόλισε το δέντρο του μέσα στο μοντέρνο σαλόνι του. Εκκεντρικό και πολύχρωμο όπως και ο ίδιος, το δέντρο του Γιώργου Μαζωνάκη κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ ο τραγουδιστής ευχήθηκε για τις γιορτές στους διαδικτυακούς του φίλους με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα.

«Μαίρη Πόππινς, Μαίρη Χρονοπούλου, Μαίρη Λίντα, Μαίρη Αρώνη ωωωωω Μαίρη Μαίρη Μαίρη…Μerry Christmas, Καλά Χριστούγεννα…», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Γιώργος Μαζωνάκης χριστουγεννιάτικο δέντρο