Έπεσαν και επίσημα οι υπογραφές - Επικύρωσαν το διαζύγιο στο δικαστήριο Πικέ και Σακίρα

Στην ποπ σταρ η επιμέλεια των παιδιών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Σακίρα/ Πικέ
Instagram - Σακίρα/ Πικέ

Επίσημος σε όλα τα επίπεδα φαίνεται πως είναι πλέον ο χωρισμός της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ. Το πρώην ζευγάρι, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (1/12) στα δικαστήρια της Βαρκελώνης προκειμένου να επικυρώσουν το διαζύγιό τους ενώπιον δικαστή.

Μετά το χωρισμό του από τη Σακίρα ο άσος της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ είναι πλέον σε νέα σχέση και δεν το κρύβει, όπως είναι ήδη γνωστό. Ο λόγος για την φοιτήτρια Κλάρα Τσια Μαρτί, που φημολογείται ότι δουλεύει και για τον ίδιο και οι δυο τους δεν διστάζουν να πραγματοποιήσουν κοινές εμφανίσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Φαίνεται όμως ότι μια νέα παράμετρος έρχεται να προστεθεί στο νέο ειδύλλιο αφού ξένα μέσα μιλούν για πιθανή εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Η ίδια ωστόσο συνεχίζει να «πικάρει» την Κολομβιανή σταρ, χορεύοντας αισθησιακά στους ρυθμούς των τραγουδιών της (δείτε εδώ το βίντεο).

Το σύμφωνο για το διαζύγιο του Πικέ και της Σακίρα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύμφωνο αναφέρει, πως η Σακίρα θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν.

Όσο για τον Πικέ, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να περνά μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο.

«Ο Ζεράρ Πικέ θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους» αναφέρεται στο δημοσίευμα.