Ερωτευμένος ξανά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας - Αυτή είναι η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφός του

Το ρομαντικό ταξίδι τους στο Μιλάνο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα χρόνο και κάτι μετά τον χωρισμό του από τη Μαριάννα Καρρά, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας βρήκε και πάλι τον έρωτα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο μία ξανθιάς καλλονής, με την οποία μάλιστα βρέθηκε στο μαγευτικό Μιλάνο.

«Με τη Μαριάννα ήμασταν μαζί 2 μήνες μετά το παιχνίδι. Καταλήξαμε να είμαστε ξεχωριστά από δική μου επιλογή, γιατί εγώ ήθελα να είμαι μόνος μου αυτόν τον καιρό.

Δεν είχα ξαναμπεί σε μια σχέση, οπότε μου ήταν δύσκολο να επιβιώσω. Ήθελα να επικεντρωθώ στο στόχο μου, στο τραγούδι, να δουλέψω με τον εαυτό μου, φωνητικά και τέτοια πράγματα. Καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες εγώ προσωπικά με την Μαριάννα στην έξω μας ζωή», είχε πει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας για τον χωρισμό τους.

Ο λόγος για την Ελπίδα Αγιοβλασίτη, η οποία ήταν και αυτή που αποκάλυψε τη σχέση τους με μία τρυφερή κοινή τους φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στέφανος Πιτσίνιαγκας σύντροφος

Ο τραγουδιστής από τη μεριά του δε θέλησε να αποκαλύψει ξεκάθαρα τη σχέση τους και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μόνο μερικά στιγμιότυπα από το Μιλάνο. Μαζί τους στο ταξίδι βρέθηκαν φίλοι τους καθώς και η αδερφή της Ελπίδας.

Το προφίλ της συντρόφου του Στέφανου Πιτσίνιαγκα στο Instagram