Πάνω από 2 μέτρα - Πολύχρωμο και εντυπωσιακό το δέντρο που στόλισαν Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη

Έλαμψε όλο το σπίτι τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε γιορτινό κλίμα μπήκαν με τη σειρά τους και ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να στολίσει το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τον αγαπημένο τραγουδιστή και τραγουδοποιό να τοποθετεί το αστέρι στην κορυφή.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ ιδιαίτερη για την Αντελίνα Βαρθακούρη μιας και πήρε την απόφαση να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στον εαυτό της και την οικογένειά της. Έτσι έκανε μία θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της ωστόσο προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση.

«Η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη νίκη για μένα σε πολλά επίπεδα. Νιώθω κερδισμένη και είμαι γιατί αυτή τη χρονιά έμαθα πως το νόημα είναι αλλού, αλλού είναι ο πλούτος, αλλού κατοικούν οι αξίες, αυτές που κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει. Αποστασιοποιήθηκα όταν ένιωσα πως κάτι έκανα λάθος, κάτι δεν έβλεπα σωστά και μου έδωσα χώρο και χρόνο», είχε γράψει πριν μήνες στο instagram η Αντελίνα Βαρθακούρη (δείτε εδώ πόσο έχει αλλάξει).

Το δέντρο της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Το ευτυχισμένο ζευγάρι απολαμβάνει την οικογενειακή ηρεμία και έτσι νωρίτερα μέσα στη μέρα στόλισαν το σπίτι τους για τις γιορτές. Το δέντρο που επέλεξαν να βάλουν στο σαλόνι τους, πέρα από πανύψηλο είναι και πολύ εντυπωσιακό, ενώ πάνω του τοποθέτησαν εκατοντάδες πολύχρωμα φωτάκια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το στιγμιότυπο κατά το οποίο ο σύζυγός της βάζει το αστέρι στην κορυφή και να στείλει ένα γλυκό μήνυμα για τις γιορτές.

«Ο νοικοκύρης του σπιτιού που το τοποθετεί 1000 χρόνια να ζήσει! Καλό μήνα με υγεία, πολλή αγάπη, ανθρωπιά, ζεστασιά στην ψυχή, κατανόηση, χαμόγελα και μια αγκαλιά να μας γαληνεύει», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Χάρης Βαρθακούρης δέντρο