Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Από τον Αύγουστο...» - "Έσπασε" πρώτη φορά τη σιωπή του για το τι έχει συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο προσκήνιο, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τί ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά όλοι μιλούν για το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο μεγάλο ρόλο στην εκπομπή "Ελένη", ενώ υπάρχουν και μερικές άβολες στιγμές ανάμεσά τους στον αέρα που φανερώνουν πως πιθανώς να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ανάμεσά τους (δείτε εδώ το περιστατικό που τους έφερε σε αμηχανία).

Αυτή η κατάσταση, ωστόσο, έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον δημοσιογράφο, καθώς έχει προσπαθήσει πολλές φορές να εξηγήσει πως δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά πολλοί προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκα και αυτό είναι κάτι που τον οδήγησε και στην πρώτη του μήνυση σχετικά με την υπόθεση.

«Χθες το πρωί κατέθεσα την πρώτη μήνυση στη ζωή μου. Έπρεπε να με δείτε στο προαύλιο των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων – πιο ψαρωμένος κι από μοντέλο (χωρίς τη μάνα του) μπροστά στην Καγιά. Πάλι στο μυαλό ήρθαν τα λόγια της δικής μου μητέρας, της κυρα-Γιωργίας που, σε τέτοια περίπτωση θα αναφωνούσε με αποστροφή: «Δεν είμαστε μαθημένοι εμείς, σ’αυτά τα πράγματα» – για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, μαμά»

«Όπως πρέπει να υπάρχουν και όρια αντικειμενικά στο τι λέγεται, ή γράφεται – διαφορετικά είμαστε και φαινόμαστε ραδιο-τηλεοπτικο-διαδικτυακή ζούγκλα. Ξέρετε, αδέλφια μου ότι ανέκαθεν απαντώ σε όλους (όχι από θράσος, αλλά γιατί ξέρω την καλή μου πρόθεση επιδιώκοντας να την εξηγήσω όσον αφορά κάτι που έκανα, ή είπα, δημόσια). Μη νομίζετε… Κι εγώ απ’την πλευρά μου, γνωρίζω ότι «τσαντίζω» κάποιες φορές – όλα στο «παιχνίδι» είναι. Σε πράγματα, όμως, που δεν αποτελούν παιχνίδι (ή μέρος του) είμαι απόλυτος και δεν αφήνω περιθώρια, ούτε καν να υπονοηθούν. Εναντίον μιας τέτοιας περίπτωσης χρειάστηκε να κινηθώ άμεσα νομικά και δε θα διστάσω να το επαναλάβω στο μέλλον, χωρίς δεύτερη σκέψη», ανέφερε σε ανάρτησή του.

Σε αντίθεση, η Ελένη φαίνεται να μην ασχολείται καθόλου με όλα αυτά. Μάλιστα στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της, πριν από λίγες ημέρες, ήταν πιο χαμογελαστή από ποτέ και με ένα outfit που συζητήθηκε (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Γραμμέλη στο «Πρωινό Μας», πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη και η Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάστρια και υπεύθυνη της εκπομπής της, εξέφρασε μία δυσαρέσκειά της και ζήτησε από τους συνεργάτες να είναι πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σύμφωνα με το ρεπορτάζ απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια που όπως φαίνεται ήταν η αρχή για τη ρήξη της σχέσης τους.

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ελένη Μενεγάκη

Την Παρασκευή 2/12, μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στο Happy Day του ALPHA, ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι που να τον ενοχλεί σε βαθμό που να στεναχωριέται για την θέση του στο πλατό και τόνισε πως όλα είναι καλά και πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ενότητα της ομάδας.

«Ανά ενότητα είναι άλλοι μέσα και άλλοι έξω», είπε αρχικά και εξήγησε πως όλο αυτό έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο.

«Με νοιάζει η ομάδα. Δεν βγαίνει το εγώ μου πάνω από την ομάδα και την εκπομπή», πρόσθεσε έπειτα και στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν τον έχει στεναχωρήσει κάτι, επέμεινε πως: «Όλα είναι καλά». Εξήγησε πως μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες, αλλά πάντα σε ήρεμο πλαίσιο, όπως σε κάθε άλλη δουλειά.