«Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι τώρα» - Τσακώθηκαν στον αέρα ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας εξαιτίας της Χατζηπαντελή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι τώρα» - Τσακώθηκαν στον αέρα ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας εξαιτίας της Χατζηπαντελή

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Σοφία Χατζηπαντελή, από τη μία διότι επιτέθηκε σε πρώην παίκτρια του GNTM μέσω Instagram και από την άλλη, επειδή άφησε ένα σχόλιο για την κριτική επιτροπή του ριάλιτι, το οποίο συζητήθηκε πολύ έντονα, αν και κανείς από τους κριτές δεν θέλησε να απαντήσει δημόσια για αυτό.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε έναν άγνωστο χρήστη στο Instagram που ανέφερε πως η απουσία της από το παιχνίδι είναι αισθητή και πως λείπει σε όλους: «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω μόνο για όσα έχω κάνει, κάνω πραγματικά».

GNTM Χατζηπαντελή

Τσακώθηκαν ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας εξαιτίας της Σοφίας Χατζηπαντελή

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη δήλωση, ξέσπασε μία απερίγραπτη ένταση στο πλατό του Mega Καλημέρα, καθώς ο Κώστας Τσουρός θέλησε να συμπληρώσει όσα δήλωσε το εκκεντρικό μοντέλο τονίζοντας πως πράγματι, η Βίκυ Καγιά έχει αλλάξει καριέρα πια και με την μόδα ασχολούνται μόνο οι υπόλοιποι δύο κριτές.

«Ο Καράβας και ο Σοφρωνίου κάνουν μόδα, η Βίκυ Καγιά πια δεν κάνει μόδα. Παιδιά θα με τρελάνετε; Κάνει μόδα αυτή τη στιγμή η Βίκυ Καγιά; Είναι παρουσιάστρια η γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Αυτό που κάνει είναι καριέρα στην τηλεόραση».

Και ο Θανάσης Πάτρας πήρε τον λόγο έξω φρενών: «Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι τώρα. Δεν κάνει καριέρα η Καγιά;» και έφερε παραδείγματα μοντέλων που είναι στην ίδια θέση με εκείνη, γεγονός που οδήγησε τον δημοσιογράφο να του πει ότι συμφωνούν, με τον Πάτρα να συνεχίζει: «Δεν είναι το ίδιο, γιατί το ένα είναι απαξιωτικό».

«Ποιος τους απαξίωσε παιδί μου; Εγώ; Η Χατζηπαντελή τους απαξιώνει», του απάντησε ο Τσουρός.

«Όταν κάνεις ένα κύκλο στη δουλειά σου, προφανώς, κάνεις πίσω και επιλέγεις να κάνεις άλλα πράγματα τα οποία έχουν σχέση με τη δουλειά σου, αλλά όχι ότι δεν κάνε καριέρα τώρα η Καγιά, μη τρελαθούμε κιόλας», επισήμανε εκείνος, με τον Τσουρό να προσπαθήσει να κλείσει το θέμα επιμένοντας: «Στη μόδα λέω».