«Γύρω μας έχουμε ανθρώπους και όχι προιόντα» - Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα με την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από το ΣΚΑΙ

Τα σχόλιά της στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γύρω μας έχουμε ανθρώπους και όχι προιόντα» - Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα με την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από το ΣΚΑΙ

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με την είδηση της απομάκρυνσης της Ντόρας Μπακογιάννη από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα, που παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Οι φήμες υπήρχαν από χθες, ωστόσο επιβεβαιώθηκαν σήμερα από όλους.

Αρχικά, οι δύο παρουσιαστές ανακοίνωσαν την αποχώρησή της στην έναρξη της σημερινής 2/12 εκπομπής.

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα. Παρατηρείτε πως είμαστε οι δυο μας σήμερα εδώ. Η συνάδελφος μας Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής.

Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Να της ευχηθούμε τα καλύτερα. Και φυσικά την ευχαριστούμε για το διάστημα που ήταν εδώ. Η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Οικονόμου.

Την ίδια στιγμή, προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day και η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ντόρας Κουτροκόη, κατά την οποία "σπάει" την σιωπή της για τον ΣΚΑΙ και το παρασκήνιο της απομάκρυνσή της (δείτε εδώ ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα).

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για το τέλος της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ

«Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day, γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω», είπε στο τέλος της εν λόγω συνέντευξης (δείτε την εδώ όλη).

Όπως είναι αναμενόμενο, το τέλος της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ είναι πρώτο θέμα συζήτησης παντού για αυτό και σχολιάστηκε σήμερα και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Όλη η ομάδα τάχθηκε υπέρ της δημοσιογράφου, με την παρουσιάστρια μάλιστα να αναφέρει:

«Αμήχανο… Σε όποιον χώρο και αν βρίσκεσαι και απομακρύνεσαι είτε με τη θέλησή σου είτε χωρίς είναι δύσκολο, μπορεί να είναι και σκληρό. Δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς ειδικά και αν είναι μπροστά από τις κάμερες. Όταν ξεριζώνεις ένα μέλος από μια παρέα, γιατί η τηλεόραση παρέα είναι. Αν είχε γίνει με τον κατάλληλο, σωστό και ευαίσθητο τρόπο δεν θα υπήρχε και αυτή η αντίδραση από την Ντόρα Κουτροκόη.

Φαντάζομαι ότι θα έγινε λίγο απότομα και άκομψα. Να καταλάβουμε όλοι ότι γύρω μας έχουμε ανθρώπους και όχι προϊόντα!».