Δύσκολες ώρες για την Άρτεμις Αστεριάδη - Στο νοσοκομείο ο νεογέννητος γιος της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Artemis Asteriadi
Instagram / Artemis Asteriadi

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν μερικές μέρες η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον αγαπημένο της, ενώ έχει ήδη κι έναν γιο, που γεννήθηκε το 2018. Η παρουσιάστρια μάλιστα είχε κάνει γνωστά τα ευχάριστα, μέσα από μερικά αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Αυτό είναι το λεγόμενο πρωτόγαλα που βγάζουμε, εγώ το βγάζω με το θήλαστρο. Γέννησα 35 εβδομάδων και το παιδί έχει πάει θερμοκοιτίδα αλλά είμαι καλά άρα είμαι χαρούμενη. Γέννησα με επισκληρίδιο και καισαρική. Χθες σηκώθηκα και περπάτησα και η αλήθεια είναι ότι είχα από την επισκλήριδιος μια μικρή παρενέργεια με κνησμό, πάρα πολύ φαγούρα αλλά με τα κατάλληλα φάρμακα ξεκινάει και αποχωρεί. Σήμερα αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Τρεις μέρες θα είναι λογικά η διαμονή μου εδώ», είχε γράψει η Άρτεμις Αστεριάδη στο βίντεο που είχα ανεβάσει (δείτε το εδώ).

Τα βίντεο της Άρτεμις Αστεριάδη με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το νοσοκομείο

Ωστόσο, η ίδια πριν μερικές ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ δυσάρεστη είδηση. Συγκεκριμένα, η Άρτεμις Αστεριάδη αποκάλυψε με μερικά βίντεο στο instagram της πως ο νεογέννητος γιος της βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς έχει βρογχιολίτιδα και για αυτό νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου.

«Δεν μου έλειψε καθόλου το νοσοκομείο, αλλά πάλι εδώ. Ήρθαμε στην παιδιατρική, γιατί το μωρό έχει βρογχιολίτιδα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε πως η Άρτεμις είχε πει παλαιότερη συνέντευξή της: «Στην αρχή νόμιζαν ότι ήμουν σνομπ, λόγω τηλεόρασης, και ήταν δύσκολο να τους αποδείξω ότι είμαι ένα παιδί 19 χρονών που απλώς κάνει τ' όνειρό του πραγματικότητα. Εξάλλου δεν θέλω να μεγαλώσω πρόωρα. Τώρα έχω καλές σχέσεις με όλους και καμαρώνουν για μένα. Μόνο η διευθύντρια μου έβαλε χέρι και μου είπε να ηρεμήσω λίγο, αλλά της εξήγησα ότι αυτή είναι η δουλειά μου.

Όσο για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση έχει δηλώσει: Όλα έγιναν τυχαία, όταν ήμουν 16 χρονών. Είχα έρθει στην Αθήνα για να τραγουδήσω σε ένα μικρό μαγαζί. Ενώ τα περισσότερα μοντέλα θέλουν να γίνουν τραγουδίστριες, εγώ έκανα το αντίστροφο και από το τραγούδι πέρασα στο μόντελινγκ. Ξεκίνησα με την Ανίτα Πάνια και έκτοτε ήμουν σε εκπομπές όπως το Super Deal, το Μεγάλο παζάρι, το Last Passenger και τελευταία το Clever. Γουστάρω την τηλεόραση και τις φωτογραφίσεις, ενώ έχω τρέλα με το φακό και την κάμερα».