Η Ζενεβιέβ Μαζαρί χορεύει με την κόρη της το challenge της Wednesday Adams που έγινε viral

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ζενεβιέβ Μαζαρί
Instagram / Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς της αρέσει να τσαλακώνεται και δεν διστάζει να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, αλλά ούτε και να πει την γνώμη της όταν αισθάνεται πως χρειάζεται να το κάνει.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στο GNTM, όμως φέτος την βλέπουμε στο Asia Express μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη σε μία πολύ διαφορετική θέση που της ταιριάζει πολύ (δείτε εδώ ποιο είναι το επόμενο βήμα της μετά το ριάλιτι).

Όσο έλειπε στην Ασία, άφησε πίσω της την οικογένειά της, τον σύζυγό της δηλαδή, τον οποίο λατρεύει και το απέδειξε πρόσφατα με την πιο τρυφερή της ανάρτηση, αλλά και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 12/8, η ίδια, δηλαδή, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της, όπου στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «You walked in, and my heart went, ‘Boom!’».

Η φωτογραφία της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον σύζυγό της και το τρυφερό φιλί

Πλέον, όμως, που έχει γυρίσει πίσω στην κανονικότητα αναπληρώνει όλο τον χαμένο χρόνο που έχασε μαζί τους και, όπως πολλοί διάσημοι, δημοσιεύει μερικές από τις προσωπικές τους στιγμές στα social media. Συνήθως, μάλιστα, οι αναρτήσεις της είναι και ξεκαρδιστικές.

Το αξιολάτρευτο βίντεο της Ζενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της

Την Παρασκευή 2/12, λοιπόν, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την αξιολάτρευτη κόρη της, κάνοντας ένα χορευτικό από την σειρά του Netflix για την Wednesday Adams που έχει γίνει viral στο tik tok και οι ακόλουθοί της ξετρελάθηκαν.

Και οι δύο είναι ντυμένες στα μαύρα, φορώντας γυαλιά και έχουν μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου!