Της μεταμόρφωσαν το πρόσωπο - Αγνώριστη η Χριστίνα Μπόμπα μετά τις παρεμβάσεις των διδύμων

Δεν τους χαλάει χατίρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν έχουν σίγουρα πολλές ιδιότητες σε αυτή τη ζωή, όμως από την ημέρα, που ήρθαν οι δίδυμες στη ζωή βλέπουμε να έχουν αλλάξει εντελώς οι προτεραιότητες τους.

Η Χριστίνα λοιπόν, περνάει πολλή ώρα μαζί τους στο σπίτι και μάλιστα πολλές από τις δραστηριότητες με τα παιδιά της, βλέπουμε από τις αναρτήσεις, που κάνει η τρυφερή μανούλα στον λογαριασμό της στο instagram (δείτε εδώ το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, που στόλισαν Σάκης και Χριστίνα μαζί με τα κορίτσια τους).

Μπορεί να έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες, που πέρασε η επιχειρηματίας κατά την εγκυμοσύνη της, αλλά εάν κρίνουμε από το θαύμα, που ζει μαζί με τη Φιλίππα και την Αριάνα σίγουρα άξιζε τον κόπο.

«Και εγώ νόμιζα ότι είναι πολύ εύκολο να μείνεις έγκυος αλλά τελικά δεν ήταν. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες από όλες τις ηλικίες που ταυτίζονταν μαζί μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Την Παρασκευή 2/12 από το story στο instagram της Χριστίνας καταλάβαμε κάτι ακόμη, που ίσως που δεν ξέραμε, καθώς βλέπουμε να μην χαλάει χατίρι στα κορίτσια και να τις αφήνει να ζωγραφίσουν το αψεγάδιαστο κατά τα άλλα πρόσωπό της κάνοντας και εκείνη με τον τρόπο τους ξανά παιδί.

Η νέα ασχολία της Χριστίνας Μπόμπα με τα δίδυμα

«Βρήκαμε δουλειά», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο βίντεο της.