«Έχω περάσει κατάθλιψη...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Τσαβάλου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε

«Την ψυχοθεραπεία την ξεκίνησα για τις κρίσεις πανικού»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω περάσει κατάθλιψη...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Τσαβάλου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε

Καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (2/12) η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει ανά καιρούς στο θέατρο.

Την ίδια στιγμή, η αγαπημένη ηθοποιός, που πριν από μερικές μέρες αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την αποβολή της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της), αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει περάσει κατάθλιψη η οποία βέβαια δεν ήταν βαριάς μορφής.

Μάλιστα, χωρίς κανένα κόμπλεξ εξήγησε πως ξεκίνησε ψυχοθεραπεία, ορμώμενη από κάποιες κρίσεις πανικού που περνούσε.

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Τσαβάλου

«Έχω περάσει κατάθλιψη αλλά όχι βαριάς μορφής. Δεν πήρα δηλαδή φάρμακα, έκανα ψυχοθεραπεία και το πέρασα έτσι. Νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει... Την ψυχοθεραπεία την ξεκίνησα για τις κρίσεις πανικού και άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Τότε έπαιζα κάπου και δεχόμουν μια άσχημη συμπεριφορά – όχι μόνο εγώ, όλος ο θίασος – από έναν συνάδελφο πάνω στη σκηνή. Τελικά συνειδητοποίησα ότι αυτές τις κρίσεις πανικού τις πάθαινα από πολύ μικρή αλλά τις βάφτιζα αλλιώς.

Σκέφτηκα τότε να σηκωθώ να φύγω από τη δουλειά αλλά δεν ήθελα να πακετώσω και τον κόσμο. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο από τότε και ούτε πρόκειται. Όταν τελείωσε η παράσταση, του είπα ότι όπου βρεθώ και όπου σταθώ θα λέω για εκείνον. Είμαι και η μοναδική που πήρα όλα μου τα χρήματα από εκείνη τη δουλειά.

Στα 20 μου είχε προσπαθήσει κάποιος να με φιλήσει σε audition μέσα στο θέατρο. Ήμασταν μόνοι μας. Είχα πάει με φόρμες τότε.. Αλλά τότε αντέδρασα, έφυγα αμέσως… Και από τότε δεν συνεργάστηκα ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι όλοι αυτοί που έχουν ακουστεί ότι διέπραξαν όλα αυτά, είναι όλοι αμετανόητοι. Δεν έχει πει ένας μια συγγνώμη. Όλοι λένε ότι δεν έγινε τίποτα. Είναι όλοι οι άλλοι τρελοί. Δε ξέρω, εμένα με χαλάει αυτό. Και γίνονται και τόσα πράγματα που ειδικά σαν γονιός, δε μπορώ να τα διαχειριστώ», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.