Survivor All Star: «Γλέντησε» τον Κώστα Παπαδόπουλο - Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά τον νέο αγώνα που έκαναν

Η κόντρα συνεχίζεται κανονικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Γλέντησε» τον Κώστα Παπαδόπουλο - Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά τον νέο αγώνα που έκαναν

Τι κι αν πέρασαν δύο χρόνια από τη μέρα που τελείωσε το Survivor 4, η κόντρα του Τριαντάφυλλου και του Κώστα Παπαδόπουλου κρατεί καλά μέχρι και σήμερα! Ο «πυρετός» του ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει καθώς πλέον βρισκόμαστε μόλις λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του All Star (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά).

Καθώς συνεχίζονται λοιπόν τα εργομετρικά τεστ των παικτών που εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισαν να θυμηθούν τα παλιά.

Έτσι ο ζαχαροπλάστης προκάλεσε τον τραγουδιστή σε έναν αγώνα δρόμου. Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το επικό 100άρι που είχαν τρέξει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου με τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει τελικά και να φωνάζει την viral ατάκα του «Με το πόδι έτσι!». Και αυτή τη φορά όμως, ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε χαμένος.

Ο Τριαντάφυλλος κέρδισε και πάλι τον Κώστα Παπαδόπουλο πριν το Survivor All Star

Ο Τριαντάφυλλος δε θα μπορούσε να αφήσει φυσικά αυτό το περιστατικό ασχολίαστο και έτσι έσπευσε να μεταφέρει τα νέα στους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τη νέα μονομαχία που είχε με τον πρώην συμπαίκτη του.

«Αφιερωμένο σε όλους εσάς που με στηρίζετε και το κάνατε τόσο δυνατά το 2021, άλλη μια ρεβάνς που ζήτησε ο κύριος Παπαδόπουλος, άλλη μια νίκη αφιερωμένη σε όλους εσάς εύχομαι η παραγωγή να σας το δείξει κάποια στιγμή διότι η ηδονή ήταν ανεπανάληπτη! Φιλιά σε όλους, σας αγαπώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή του για τον αγώνα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν αυτοί οι δύο παίκτες ταξιδέψουν τελικά μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, τότε η μεταξύ τους κόντρα θα φτάσει στα άκρα!

Κώστας Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος Survivor