Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Πανύψηλο και λαμπερό το δέντρο - Στόλισαν το σπίτι τους ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου

Στο πλευρό τους τα παιδιά τους

Πανύψηλο και λαμπερό το δέντρο - Στόλισαν το σπίτι τους ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου
News 02.12.2022 19:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Θάνο – Ραφαήλ και την Ελπινίκη (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους).

Από την πορεία τους φυσικά δεν έλειψαν οι δυσκολίες, ωστόσο το ευτυχισμένο ζευγάρι παραμένει μαζί και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

«Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή, έξω. Ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι “είμαστε μαζί, είμαστε μαζί”, δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει.

Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό ο Νίκος Κουρκούλης.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κέλλυ Κελεκίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από τον στολισμό του σπιτιού τους.

«Στολίσαμε…Και του χρόνου παιδιά με υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια κάτω από την ανάρτησή της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξεχάστε την όπως την θυμόμασταν - Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Κέλλυς Κελεκίδου

Μπήκε στην εφηβεία - Περήφανη μαμά η Κέλλυ Κελεκίδου για τον γιο της που μόλις έκλεισε τα 13

Share