Ντυμένοι στα κόκκινα - Στόλισε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο ο Μπλέτσας με την Ηλέκτρα και τις κορούλες τους

Το χαμόγελό τους τα λέει όλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ftbletsas/ instagram
ftbletsas/ instagram

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη έχουν επιλέξει έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής από τους συνηθισμένους, καθώς είναι γονείς δύο πολύ μικρών κοριτσιών, αλλά παρ' όλα ταξιδεύουν μαζί τους τον κόσμο.

Ο παρουσιαστής ταξιδιωτικών εκπομπών και η αγαπημένη του, μπορεί να μη σταματάνε πουθενά, αλλά σίγουρα περνάνε όλοι μαζί και πολύτιμο χρόνο στο σπίτι τους

Μέσα από μια ανάρτηση του Ευτύχη στο instagram την Παρασκευή 2/12 είδαμε, πως εκείνος και τα 3 κορίτσια του στόλισαν ένα πολύ εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον στολισμό να κινείται σε άσπρους και γκρι χρωματισμούς (δείτε εδώ το σχόλιο του Τάσου Δούση για την ανταγωνιστική εκπομπή, που κάνουν και οι δύο).

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του Ευτύχη Μπλέτσα και της οικογένειάς του

Η ευτυχία της οικογένειας αποτυπώνεται εντελώς σε αυτό το στιγμιότυπο, καθώς τόσο η Ηλέκτρα όσο και ο Ευτύχης (τα πρόσωπα των παιδιών βλέπουμε να έχουν καλυφθεί με προσωπική επιθυμία των γονέων) έχουν ένα πλατύ χαμόγελο και γενικότερα επικρατεί κάτι γιορτινό, αφού φοράνε σκουφάκια και ρούχα με κόκκινο και πράσινο χρώμα.

Μμλέτσας - Χριστούγεννα
ftbletsas/ instagram

Το σπίτι της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα

Οι δυο τους ανά καιρούς μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ενώ από τη μεριά της, η Ηλέκτρα Αστέρη έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι τους.

Έχουμε ήδη δει την υπέροχη κουζίνα τους (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ εξίσου εντυπωσιακά είναι και το σαλόνι με την κρεβατοκάμαρά τους.

Το σαλόνι διακοσμείται από έναν τεράστιο γκρι καναπέ, ενώ έχει ξύλινα ζεστά πατώματα. Η κρεβατοκάμαρα είναι απλά εντυπωσιακή με ένα κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων.