23 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα - Βουτιές στις θάλασσες της Βουλιαγμένης για τον Γιώργο Λιάγκα

Το όλο νόημα μήνυμα, που έστειλε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας αποτελεί ένα από τα πρώτα ονόματα, που βλέπουμε στην ενημέρωση και παράλληλα στον τομέα της παρουσίασης με την ομάδα του και τον ίδιο να σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα στην τηλεθέασης στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Συχνά μιλάει για το πόσο πολύ αγαπάει τη δουλειά του, μιας και οι περισσότερες ώρες από την ημέρα του είναι αφιερωμένες εκεί. Τα παιδιά του, ο Γιάννης και ο Δημήτρης έχουν επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά και τη ζωή του και μάλιστα μία από τις αγαπημένες ασχολίες για τους 3 τους είναι η θάλασσα (δείτε τους εδώ διακοπές με το σκάφος).

Έτσι λοιπόν, ο Λιάγκας φροντίζει εκτός από τις διακοπές, που κάνει με τα αγόρια του, να τα παίρνει μαζί για βουτιές κα σε θάλασσες της Αττικής (δείτε τους εδώ να βουτάνε στη θάλασσα Νοέμβριο μήνα).

Με μία ανάρτηση του παρουσιαστή στο instagram την Παρασκευή 2/12 καταλάβαμε, πως είναι δεινός, χειμερινός κολυμβητής, αφού συνεχίζει 20 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα να βουτάει στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Οι ευχές του Γιώργου Λιάγκα για τα Χριστούγεννα

«Pre Christmas βουτιες!!! Μαγεια…», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτό είναι το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα

Ο παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στη θάλασσα, για αυτό άλλωστε και είναι χειμερινός κολυμβητής. Ενώ, τη θερινή περίοδο προτιμά αντί να πάρει κάποιο καράβι για να πάει διακοπές, να πάρει το σκάφος του και να ταξιδέψει.

Ο Γιώργος Λιάγκας εδώ και μερικά χρόνια έχει ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος, το οποίο θα σε εντυπωσιάσει. Όπως μάλιστα γράφει το koolnews κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ, μαζί με τις 300άρες μηχανές που διαθέτει, είναι μάρκας Technohull και πιάνει πάνω από 70 κόμβους την ώρα.