Εκτός Χαμογέλα και πάλι συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου - Η ανακοίνωσή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Χαμογέλα και πάλι συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου - Η ανακοίνωσή της

Με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, Χαμογέλα και πάλι, μιας και ήταν διακοσμημένο ολόκληρο το πλατό, καθώς έχει ξεκινήσει και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές.

Η όμορφη παρουσιάστρια, αφού καλημέρισε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό, ανακοίνωσε πως σήμερα δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή άτομο της ομάδας της.

Εκτός Χαμογέλα και Πάλι συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο λόγος για την Ελένη Βουλγαράκη, καθώς όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, ταλαιπωρείται από μία εποχική ίωση, χωρίς όμως να είναι κάτι σοβαρό και ανησυχητικό.

«Η Ελένη μας είναι λιγάκι αρρωστούλα, μάς ακούτε κι εμάς. Είμαστε όλοι λίγο κάπως», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

Να υπενθυμίσουμε πως το καλοκαίρι υπήρχαν συνεχώς φήμες που ήθελαν την Ελένη Βουλγαράκη να μένει εκτός εκπομπής την νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο η ίδια είχε μιλήσει στις κάμερες και είχε διαψεύσει τα όσα ακουγόντουσαν.

«Δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο. Δεν έχω ανακοινώσει καμία αποχώρηση. Ίσα ίσα έχουμε συζητήσει ήδη για του χρόνου, υπάρχει αυτή η διάθεση και από τη Σίσσυ και η πρόταση που έχω συζητήσει είναι από την εκπομπή. Οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαστε παρέα και τη νέα σεζόν.

Έμεινα έκπληκτη γιατί κάτι επίσημο δεν έχω στα χέρια μου ούτε από την Ελεονώρα Μελέτη όπως γράφτηκε ούτε από τη Φαίη Σκορδά πλην της εκπομπής μας.

Δεν μπορώ να ενσωματωθώ τόσο στο κομμάτι της ενημέρωσης διότι τον λόγο έχουν οι επιστήμονες και η δική μου αποψούλα δεν έχει να κάνει», είχε πει χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός στη κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».