Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά...» - Η ξεκάθαρη απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη

Τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ τους

«Ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά...» - Η ξεκάθαρη απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη
News 03.12.2022 11:39
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπή «Open Weekend» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 3/12 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δουλειά του, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και στο ενδεχόμενο μιας οικογένειας.

Τι συμβαίνει με Ουγγαρέζο - Μενεγάκη

Ο ίδιος φυσικά ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με την παρουσιάστρια, μιας και οι ατάκες που ανταλλάσσουν στον αέρα της εκπομπής στο MEGA είναι αρκετά.. "φαρμακερές", κάτι που εντείνει τις φήμες περί παρασκηνιακών προβλημάτων και διαφωνίων.

Ωστόσο, ούτε εκείνος ούτε και η παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι πρόθυμοι να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους.

«Η δουλειά μου είναι η ζωή μου, ζω μέσα από αυτό. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά μέσα από αυτό αναζωγονούμαι κι επειδή πραγματικά το αγαπώ, παίρνω ενέργεια και ισορροπώ».

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θέλω καθόλου, όπως δεν μπήκα σε αυτή τη συζήτηση, δεν θα μπω τώρα και δεν θα μπω ποτέ. Είναι όλα καλά, αυτό μένει, αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας, όσοι ενδιαφέρεστε και σας ευχαριστώ πολύ. Κάνουμε συνέχεια πράγματα, το βλέπετε, η ενότητά μου, κάνουμε συνεντεύξεις.

Στην παρέα είμαστε με την καλύτερη των διαθέσεων, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να περάσει ο κόσμος που μας παρακολουθεί καλά. Θέλω να είμαι σε αυτην τη παρέα, που συμφώνησα, που υπέγραψα και που θέλω πολύ να είμαι. Το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι. Αυτό που εγώ οφείλω να κάνω είναι να είμαι όποτε με χρειαστούν stand by με τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε: «Θα ήθελα σε 2-3 χρόνια να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα επίσης η νέα χρονιά να με βρει ήρεμο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον ρώτησε να περιγράψει με μια λέξη το 2022 κι εκείνος είπε... - Συνεχίζονται οι "φαρμακερές" ατάκες μεταξύ Μενεγάκη και Ουγγαρέζου

«Δεν περίμενα ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εξέθετε έτσι κάποιον συνεργάτη της»

Share