Συνελήφθη ξανά γνωστός τράπερ συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή στο κέντρο της Αθήνας

Aναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνελήφθη ξανά γνωστός τράπερ συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή στο κέντρο της Αθήνας

Χαμός έχει επικρατήσει τους τελευταίους μήνες με τις συνεχόμενες συλλήψεις τράπερς για οπλοκατοχή και ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο του σχολιασμού τόσο οι ίδιοι, ωστόσο και τα τραγούδια τους, στα οποία αναφέρθηκε μέχρι και ο Κυριακός Μητσοτάκης.

Συνελήφθη ξανά γνωστός τράπερ

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου 3/12, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι του MEGA πως συνελήφθη ξανά ένας γνωστός τράπερ στο κέντρο της Αθήνας στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ στο αμάξι του 25χρονου τράπερ βρέθηκε ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι. Παράλληλα και ο συνοδηγός του τράπερ είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Ο συγκεκριμένος τράπερ είχε απασχολήσει ξανά μερικούς μήνες πριν τις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί σε επίθεση με μαχαίρι μέσα σε καφετέρια στην οδό Λένορμαν, στο Περιστέρι και εντός της ημέρας αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

O συγκεκριμένος τράπερ γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια, από Βουλγάρα μητέρα και Νιγηριανό πατέρα. Όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, στην Αθήνα ήρθε το 2005 και με την οικογένειά του εγκαταστάθηκαν στα Σεπόλια.

"Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη", έχει δηλώσει. "Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι' αυτό".

Το 2020 ο τράπερ ξεχώρισε με τη μουσική του, έβγαλε δύο άλμπουμ και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Spotify και το YouTube.