«Θα τα αποκαλύψουμε όλα σήμερα» - Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΙ

«Συζητιόμαστε πάρα πολύ, όλοι για εμάς μιλάνε, που να κάναμε κι επιτυχία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα τα αποκαλύψουμε όλα σήμερα» - Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΙ

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τα όσα κυκλοφορούν και ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου και της εκπομπής της στο ΣΚΑΙ, Γεια Σου.

«Είναι μία περίεργη χρονιά. Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή. Ενδεχομένως κάποια από αυτά να μας ταιριάξουν αλλά δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικό», είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μάλιστα, φημολογείται πως χθες (2/12) πραγματοποιήθηκε ένα κρίσιμο ραντεβού της ίδιας με το κανάλι προκειμένου να παρθεί η απόφαση για το τι θα γίνει τελικά με την παρουσιάστρια και την εκπομπή της.

Επίσης, έχει "πέσει στο τραπέζι" και η συζήτηση για το αν θα παρουσιάσει και δεύτερη εκπομπή και αν συμβεί αυτό, επειδή φήμες την θέλουν να παρουσιάζει το My Style Rocks (δείτε εδώ ποια άλλη ξανθιά επικρατεί), θα πρέπει να τροποποιήσει το συμβόλαιό της με το ΣΚΑΪ και να προχωρήσει σε συμφωνία με την Ατζούν Media.

Η αναφορά της Μαρίας Μπακοδήμου στο τηλεοπτικό της μέλλον και την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Σήμερα, ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στην έναρξη της εκπομπής της στα όλα όσα γράφονται, τονίζοντας μάλιστα πως θα τα αποκαλύψει όλα στη συνέχεια.

«Παιδιά, τι γίνεται με εμάς; Συζητιόμαστε πάρα πολύ, όλοι για εμάς μιλάνε. Που να κάναμε κι επιτυχία… Χαμός! Μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, σας παρακαλώ πάρα πολύ, εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας, Θα τα αποκαλύψουμε όλα σήμερα, αλήθεια σας το λέω. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά σε αυτή την εκπομπή και όχι μόνο για εμάς», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.